Aannemersbedrijf in Deventer, Zelhem, Oirschot, Lunteren & Groningen. Takkenkamp is kwaliteit toevoegen!

Overheid

Werken voor de overheid

Met een ruime klantenkring onder gemeentes, overheden en vastgoedbeheerders kunnen we stellen dat we met onze schat aan ervaring uw juiste partner zijn. We begrijpen dat het voor u belangrijk is te werken volgens de gemaakte afspraken waarbij er een duidelijk oog is gericht op duurzaamheid: richtlijnen, milieu en innovatie bepalen de gekozen strategie. We werken veilig, milieubewust en met de modernste technieken.

Dat we daarbij de zorg overnemen en het project begeleiden door open en duidelijke communicatie is voor ons een vanzelfsprekende basis.

We trainen al onze mensen niet enkel op vakbekwaamheden, maar ook op klantgerichtheid. Ons werk beïnvloedt de leef- en werkomgeving van anderen. Het is van groot belang dat iedereen in de organisatie zich dat realiseert. Het is een bijzonder mooie taak waarbij we via een goede communicatie met de opdrachtgevers, de gebruikers en projectpartners met plezier willen werken aan het volbrengen van de taak. We komen op deze wijze eigenlijk altijd tot een zeer goede kwaliteit-prijs verhouding waarbij de belangen van alle betrokkenen behartigd worden.