Aannemersbedrijf in Deventer, Zelhem, Oirschot, Lunteren & Groningen. Takkenkamp is kwaliteit toevoegen!

MVO

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is Duurzaam Ondernemen. Duurzaamheid voor mens en milieu, voor het vastgoed en zijn bewoner/eigenaar en onze maatschappij. Als familiebedrijf zit het ons in de genen om maatschappelijk betrokken te zijn:

Het geven van kansen aan mensen; uitgaan van het goede in de mens, omgaan met anderen zoals je wilt dat een ander ook met jou omgaat. Dit uit zich bij Takkenkamp in diverse Social Return projecten/samenwerkingen met diverse gemeentes, scholen en arbeidsontwikkelbedrijven.

MVO doe je vanuit het hart dus hebben we onze vestigingen gevraagd om een doel aan te wijzen waar zij graag een bijdrage aan wilden leveren; een doel vanuit het hart. Voor onze vestiging in Zelhem werd dat Spindo; een Doetinchemse stichting die sport en vrijetijdsbesteding organiseert voor mensen met een verstandelijke (en meervoudige) beperking. Onze vestiging in het zuiden koos voor het Ronald McDonald Huis in Midden-West Brabant. Van Milt Restaurateurs gaat voor SCI; een non-profit organisatie die het financieel mogelijk maakt dat kinderen in Indonesie naar school kunnen.

Daarnaast uit onze maatschappelijke betrokkenheid zich ook op ruimer vlak; leveren we medewerkers in de wintermaanden aan bejaardentehuizen om klusjes te doen en bieden we onze werkzaamheden aan bij liefdadigheidsbijeenkomsten ter veiling. Bovenal houden we de mens in het oog bij alles wat we doen; zowel binnen als buiten onze projecten

Duurzaamheid & Innovatie

Ons milieu is onze toekomst en de toekomst is ons werk. Daarom moeten we er zuinig op zijn.Milieu gaat hand in hand met innovatie. Natuurlijk innoveren wij om onze werkzaamheden en kwaliteit te verbeteren, maar daarbij staat het milieu altijd op een gelijke plaats van belang. Actuele voorbeelden zijn het milieuvriendelijke en stofarm uithakken van voegwerk en rijden onze eerste medewerkers in een 100% elektrische auto. Het werk verbetert en de negatieve gevolgen voor het milieu verdwijnen of verminderen tot acceptabele normen.

Op het gebied van innovatie mogen wij ons dan ook als vooruitstrevend aan u voorstellen. Wederom een reden om trots te zijn.