Aannemersbedrijf in Deventer, Zelhem, Oirschot, Lunteren & Groningen. Takkenkamp is kwaliteit toevoegen!

Partners

Dochteronderneming Van Milt Restaurateurs in Lunteren werd in 1983 opgericht door Martinus van Milt. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een marktspeler van formaat in de restauratiesector, met een grote passie voor oude objecten. Met ambachtelijk vakmanschap wordt een bijdrage geleverd aan de instandhouding van ons Monumentaal erfgoed. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van zowel historische als hedendaagse restauratietechnieken en -materialen. Voor projectmatige werkzaamheden beschikt Van Milt over een atelier, waar beelden- en ornamentenrestauraties worden uitgevoerd. Sinds 2008 maakt Van Milt Restaurateurs als volle dochter deel uit van Takkenkamp Holding BV.
Meer over Van Milt Restaurateurs
Takkenkamp Groep neemt isolatieactiviteiten van Feenstra over Per 1 januari 2016 heeft Installatiebedrijf Feenstra, dochterbedrijf van Nuon, haar isolatieactiviteiten verkocht aan de Takkenkamp Groep, een landelijke gespecialiseerde aannemer in voegwerk, gevelonderhoud, -renovatie en -restauratie. Door de acquisitie kan de Takkenkamp Groep zich nadrukkelijk profileren als dé partner voor consumenten en bedrijven in het integraal verduurzamen van de complete buitenschil. Feenstra richt zich hiermee nu en in de toekomst steeds meer op verschillende oplossingen van service en onderhoud met betrekking tot de technische installaties in de woning. Na de overname bestaat de Takkenkamp Groep uit drie ondernemingen: Takkenkamp Gevelonderhoud, Van Milt Restaurateurs en Takkenkamp Isolatie. De ongeveer 100 mensen die werkzaam zijn bij Feenstra Isolatie BV gaan over naar Takkenkamp Isolatie, dat een zelfstandig bedrijfsonderdeel is. Bij de Takkenkamp Groep werken in totaal ruim 200 mensen. Rick Takkenkamp, algemeen directeur van de Takkenkamp Groep: “Met de isolatieactiviteiten erbij kunnen we nog beter inspelen op klantwensen omtrent comfortverbetering, energiebesparing, optimaal onderhoud en een fraaie uitstraling van woningen en gebouwen. We zijn een innovatief familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring. Bij veel particuliere en zakelijke klanten hebben we ons gekwalificeerd als betrouwbare vaste partner bij het onderhouden van hun woning of gebouw. Met ons landelijk dekkend netwerk van vestigingen bedienen we zowel de particuliere als zakelijke markt en groeien we nog steeds.” Meer over Takkenkamp Isolatie

Onze vestiging in Oirschot is ontstaan vanuit de overname in 2013 van het gerenomeerde bedrijf Van Beurden en de Gevel. Daar de bedrijven Takkenkamp en Van Beurden & De Gevel elkaar zo versterkten en overlapten in expertise en vaak al gezamenlijk optraden naar de klanten en opdrachtgevers in vooral de renovatiemarkt, is het bedrijf vanaf medio 2014 verder gegaan onder hetzelfde logo en dezelfde naam met een duidelijke focus en volledige marktkennis in Zuid Nederland en Belgie. De dagelijkse leiding is en blijft in handen van Martijn Bogers die van Beurden & De Gevel van zijn vader overnam.
Meer over Takkenkamp

Volledige dochter Prefabraamdorpel.nl is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van kant en klare raamdorpels per strekkende meter. Het vervaardigingsproces wordt door eigen personeel en in een speciale eigen werkomgeving voltrokken. De grote pluspunten van dit product zijn duurzaamheid, eenvoudige montage en dus een snelle verwerking. Daarnaast is er sprake van een volledige afsluiting daar de lijm meteen dient als voeg en geen vocht doorlaat.
Meer over Prefabraamdorpel.nl

Volledige dochter Profielsteen.nl produceert allerlei profiel- en vormstenen op aanvraag. Het formaat, de vorm, structuur en kleurstelling kunt u zelf aangeven. In de restauratie en renovatie kan de ontbrekende steen net het verschil maken. Makkelijk te bestellen, snelle levering.
Profielsteen.nl

Innovatief renoveren vraagt om vakmanschap. Daarom slaan Wessels Vakbouwers BV en Takkenkamp Gevelonderhoud BV de handen ineen. Op het gebied van renoveren hebben zij zich beiden ruimschoots bewezen en vullen zij elkaar aan in activiteiten. Deze vorm van ketenintegratie zorgt voor een snel en efficiënt werkproces, een aanspreekpunt en een koppeling van verschillende kwaliteiten. Kortom een optimaal verloop van het project.
Meer over Renovatief

Total Wall Concept is de specialist in het verhelpen van gevelproblemen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan vocht of scheuren in de muren. Total Wall komt uw gevel inspecteren en biedt een passende oplossing om het probleem te verhelpen en voortaan te voorkomen. Takkenkamp is een erkende specialist en dealer van dit concept en verzorgt graag het advies en de reparatie aan uw gevel(s).
Meer over Total Wall Concept


Dochteronderneming Aardbevingsherstel werd 2013 in het leven geroepen naar aanleiding van de specifieke vragen uit de markt door de schade-effecten van de aardebevingen in het noorden van Nederland. Scheurherstel is een jarenlang specialisme van Takkenkamp en wordt door deze organisatie met focus en lokaal beheer in Groningen neergezet zodat men hier maximale resultaten kan boeken.
Meer over Aardbevingherstel