Aannemersbedrijf in Deventer, Zelhem, Oirschot, Lunteren & Groningen. Takkenkamp is kwaliteit toevoegen!

Werken bij Takkenkamp

Wij zoeken altijd mensen

Takkenkamp is een no-nonsens bedrijf met een uitstekende staat van dienst en een voortdurend oog op ontwikkeling en kwaliteit. Wij hebben daarvoor vakkundige en betrokken medewerkers nodig. De juiste man of vrouw op de juiste plek; daar investeren we graag in.

Heb je interesse in een van onze vacatures of in ons bedrijf, stuur ons dan een emailbericht met je CV.

Bekijk hier onze vacatures

Wat bieden we bij Takkenkamp?

Een gevarieerde werkomgeving met kansen om door te groeien en een sterk sociaal beleid dat jou steunt in je opleidingen en ontwikkeling. We zijn trots en zuinig op onze medewerkers! Zij zijn ons kapitaal; hun inzet vormt ons resultaat.

Wie zoeken we?

Betrokken en gemotiveerde mensen. Mensen met hart voor hun vak en hart voor de zaak. Daarnaast vinden we het belangrijk dat mensen respect tonen voor anderen, verantwoordelijk zijn en het belang van een goede en duidelijke communicatie zien. Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een prachtige taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan willen geven.

Leerbedrijf

Takkenkamp is een erkend leerbedrijf. Als gespecialiseerde aannemer vinden wij het van groot belang dat wij ook onze bijdrage leveren aan de toekomst van ons vak. Onze leermeesters dragen zorg voor een gedegen begeleiding van onze leerlingen. We hebben in het verleden op deze wijze goede vakmensen af kunnen leveren waarvan er een aantal met wederzijds plezier hun carrière bij Takkenkamp invulling hebben gegeven.

Stages

Binnen Takkenkamp hebben we een beperkt aantal stageplekken voor mbo- en hbo-studenten. Loop je bij ons stage, dan ben je onderdeel van het bedrijf en ervaar je de echte praktijk. Je doet veel vakkennis op en natuurlijk wordt je door ons deskundig begeleidt. Interesse in een stage- of leerplek? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.