Takkenkamp Opening Den Bosch Fotografie-97

Nieuws

Officiële opening vestiging Den Bosch (Regio Zuid)

11 september 2023

Een fantastische dag!

Afgelopen vrijdag vierden wij de officiële opening van onze vestiging in Den Bosch (Regio Zuid) met een Open Dag. Met veel belangstelling werden rondleidingen en demonstraties gevolgd en innovaties bekeken door onze klanten en relaties. Door het planten van een boom, openden de heer Jody van de Griendt, voorzitter van Bedrijventerrein de Brand en Regiodirecteur Edwin Verspui de locatie officieel. 

's Middags waren onze collega's en familieleden welkom om een kijkje te komen nemen in ons mooie nieuwe pand. Wij kijken terug op een mooie en waardevolle dag en bedanken de vele bezoekers voor hun interesse.

, title=Open dag Den Bosch Terugblik, author_name=Takkenkamp Groep, author_url=https://www.youtube.com/@takkenkampgroep, provider_name=YouTube, provider_url=https://www.youtube.com/, thumbnail_url=https://i.ytimg.com/vi/I1bRy1HttNU/hqdefault.jpg, thumbnail_width=480, thumbnail_height=360, height=113, width=200}, width=200, height=113, size_type=auto, max_width=200, max_height=113, supported_oembed_types=[video]}" title="widget_1695383436775" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>
Takkenkamp Opening Den Bosch Fotografie-27
Takkenkamp Opening Den Bosch Fotografie-64
Takkenkamp Opening Den Bosch Fotografie-97
Takkenkamp Opening Den Bosch Fotografie-114
Takkenkamp Opening Den Bosch Fotografie-117
Takkenkamp Opening Den Bosch Fotografie-30