Aannemersbedrijf in Deventer, Zelhem, Oirschot, Lunteren & Groningen. Takkenkamp is kwaliteit toevoegen!

Renovatie 121 woningen te Doetinchem

Project beschrijving

Categorie
Renovatie

In opdracht van Veluwezoom Verkerk Bouw en Site woondiensten worden 121 woningen gerenoveerd er is door Takkenkamp een advies met plan van aanpak opgesteld om de gevels van de 121 woningen voor de komende 25 jaar in goede conditie te houden.

Om tot een goed advies te komen is er met diverse hulpmiddelen onderzoek uitgevoerd naar oorzaken van o.a. scheurvorming waardoor er een gedegen advies aan het plan van aanpak ten grondslag ligt.

Als partner bij Veluwezoom Verkerk pakken wij binnen dit project een groot aantal werkzaamheden op en zijn we dan met c.a. 10 vaklieden ook goed vertegenwoordigd op de bouwplaats.

Binnen dit project spelen diverse vraagstukken waaronder asbestsanering van het complete dakbeschot dit wordt uitgevoerd in bewoonde situatie hiervoor is in samenspraak met de klant onze doorwerk oplossing ontwikkeld als tent over het gehele dak op de lichte Layher Blitz steiger.

Onze werkzaamheden houden in; flora en fauna voorzieningen, steigerwerk, gevelreiniging, voegwerkherstel, metselwerkherstel, schoorsteenrenovatie, scheurherstel, herstel van de waterslagen.