Aannemersbedrijf in Deventer, Zelhem, Oirschot, Lunteren & Groningen. Takkenkamp is kwaliteit toevoegen!

Werkorganisator (Den Bosch)

Wie zijn wij?

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen.

Passie voor het vak en innovatie in het proces; dat zijn dé kenmerken van ons (van oorsprong) familiebedrijf uit de Achterhoek. Takkenkamp Groep bestaat uit drie divisies: Takkenkamp GevelonderhoudVan Milt Restaurateurs en Takkenkamp Isolatie. Voor onze divisie gevelonderhoud zoeken wij voor de vestiging Den Bosch een:

werkorganisator

Wegens groei van Takkenkamp Groep, zijn we op zoek naar een werkorganisator die aan de slag gaat in onze vestiging Den Bosch. Wij zoeken een enthousiaste, leergierige werkorganisator met technisch inzicht.

Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke baan bij Takkenkamp Gevelonderhoud, maar heb je nog geen ervaring in het gevelonderhoud? Reageer alsnog op deze vacature! Wij bieden veel kansen voor mensen die graag willen leren en het gevelvak eigen willen maken. Voordat je aan de slag gaat, word je eerst alle kennis over gevelonderhoud bijgebracht. Gedurende jouw carrière leer je alle ins en outs kennen.

Leuke baan? Takkenkamp Groep!

Werken bij Takkenkamp Gevelonderhoud als werkorganisator betekent dat je je vooral bezighoudt met het aannemen en uitwerken van advies en offerteaanvragen. Hoe ziet jouw gemiddelde dag er uit bij ons? Zo dus:

Je begint ‘s ochtends met een goede kop koffie. Nadat je je computer hebt opgestart bekijk je eerst de binnengekomen advies en offerteaanvragen. Je gaat aan de slag met het beantwoorden van vragen van collega`s, opdrachtgevers en je gaat verder met de calculatie waar je gisteren mee bent begonnen. Dan is het lunchtijd; gezellig in de kantine met je collega’s. Om 13.00 uur moet je wegrijden want je hebt ergens in het Zuiden van het land een afspraak om een opname te doen. Gebouw inmeten, (destructief)onderzoek doen, zodat je op basis van deze informatie een goed advies kunt geven. Zodra je terug bent op kantoor, check je nog even je mail. Goed nieuws! De offerte waar je lang aan hebt gewerkt, is tot volle tevredenheid van de klant, we mogen het werk gaan uitvoeren. Met een voldaan gevoel ga je aan het eind van de dag weer naar huis. 

Wie zoeken we?

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiasme aan de slag gaat. Je vindt het belangrijk om kwaliteit toe te voegen aan bestaande woningen en gebouwen. Kortom, wij zijn op zoek naar de volgende karaktereigenschappen:

  • een positieve instelling
  • communicatief vaardig & een teamplayer
  • een echte aanpakker
  • bereid zijn tot reizen
  • flexibele houding
  • technisch inzicht

Je bent daarnaast in het bezit van rijbewijs B. 

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: een fijne werkplek, een passend salaris, uitdaging in je werk, enthousiaste collega’s én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een fijne sfeer.

Solliciteren

Herken jij je in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw sollicitatie naar Irma Klein Bleumink (HR adviseur) – irma@takkenkamp.com. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact met haar opnemen via 06 53 199 766