Werkwijze

Werkwijze 2019-09-24T13:43:41+00:00

Echt samenwerken daar staan en gaan we voor.

Ketensamenwerking, co making, partnership, RGS, tenders en bouwteams. In de zoektocht naar een geschikte partner wordt er steeds meer waarde gehecht aan het beheersen van de bewonerstevredenheid, kwaliteit, veiligheid, leverbetrouwbaarheid en uiteraard de kosten. Takkenkamp Gevelonderhoud staat mede daarom al ruim 75 jaar voor duurzame relaties met haar medewerkers, klanten en leveranciers.

Samen leren, verbeteren en verdiepen we onze aanpak en processen en passen we ons aan naar de veranderende klantbehoeftes. Op deze manier kunnen we de hoogst mogelijke kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs, met focus op de gezamenlijk ambitie waarbij de inzet van lean processen, het juiste materieel, strakke tijdslijnen, professionele communicatie onze uitgangspunten zijn.

Het menselijks aspect vinden wij daarbij minstens net zo belangrijk. Alleen zo krijgen en houden we betrokken en bevlogen medewerkers die dagelijks het beste in onze projecten laten zien, waarbij bewoners en gebruikers echte klantgerichtheid ervaren.

Advies op maat
Contact

Woningcorporaties

Onze leef- en woonomgeving is belangrijk en vertrouwd, maar moet ook worden onderhouden. Het uitvoeren van dit onderhoud kan met goede communicatie en werken volgens afspraak op een hele prettige manier leiden tot een verbetering van het wooncomfort en de kwaliteit van het vastgoed.

We weten een project te waarderen op kwaliteit en duurzaamheid en begeleiden bewoners duidelijk en met zorg door de werkzaamheden heen. Dat wij dit doen op basis van veiligheid, richtlijnen, gemaakte afspraken en met zorg voor het milieu is voor ons vanzelfsprekend. Het moet voor bewoners als een verrijking voelen, voor de corporaties als een zorg en verantwoordelijkheid minder.

Daarbij is duurzaamheid een spil: het gaat niet alleen om zorg voor het vastgoed nu, maar ook voor de toekomst. We komen op deze wijze eigenlijk altijd tot een zeer goede kwaliteit-prijs verhouding waarbij de belangen van alle betrokkenen behartigd worden.

Werken voor de overheid

Met een ruime klantenkring onder gemeentes, overheden en vastgoedbeheerders kunnen we stellen dat we met onze schat aan ervaring uw juiste partner zijn. We begrijpen dat het voor u belangrijk is te werken volgens de gemaakte afspraken waarbij er een duidelijk oog is gericht op duurzaamheid. Richtlijnen, milieu en innovatie bepalen de gekozen strategie. We werken veilig, milieubewust en met de modernste technieken.

Dat we daarbij de zorg overnemen en het project begeleiden door open en duidelijke communicatie is voor ons een vanzelfsprekende basis.

We trainen al onze mensen niet enkel op vakbekwaamheden, maar ook op klantgerichtheid. Ons werk beïnvloedt de leef- en werkomgeving van anderen. Het is van groot belang dat iedereen in de organisatie zich dat realiseert. Het is een bijzonder mooie taak waarbij we via een goede communicatie met de opdrachtgevers, de gebruikers en projectpartners met plezier willen werken aan het volbrengen van de taak.

VVE’s

Vastgoedbeheer is een professie. Als VVE wordt er dus het nodige van u verwacht. Beslissingen, werkzaamheden en keuzes waarin u de nodige ondersteuning en advisering kunt gebruiken.

Wij zijn graag uw gesprekspartner bij het onderhoud van uw onroerend goed. Als VVE heeft u een hele verantwoordelijkheid. Wat is er prettiger dan deze zorg ruggesteun te geven door bekwame en betrouwbare advisering en uitvoering?

Wij zijn u graag van dienst in het voortraject, tijdens en na de werkzaamheden. Wij werken en zorgen. U leeft en geniet!

Bouw en aannemingsbedrijven

U gaat voor het maximale rendement. Dat is hard werken, iedere dag weer. Zeker in de huidige markt. Graag dragen wij daar ons steentje aan bij. Door met u mee te denken in het grotere geheel en ons deel van de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Dat doen wij door heldere, efficiënte communicatie, het maken en nakomen van afspraken en met veel liefde voor het vak!

Onze medewerkers zijn vakbekwaam, goed opgeleid en doordrongen van veiligheidseisen. Door hun klantgerichte trainingen zijn zij prettig in de omgang en leveren maximale bijdrages.

Ook aan de materieelkant kunnen wij een zorg van u overnemen. Met een groot scala aan steigermateriaal en hoogwerkers met bijbehorende machinisten haalt u het beste in huis voor een optimaal resultaat.

Particulieren

Het is geweldig onroerend goed als particulier in eigen bezit te hebben. Een mooie investering voor de lange termijn. Tegelijkertijd brengt het echter ook zorg en verantwoordelijkheid met zich mee. Om uw investering in waarde te beschermen en uw wooncomfort te behouden, is onderhoud onontbeerlijk. Dat betekent beslissingen, werkzaamheden en keuzes waarin u de nodige ondersteuning en advisering kunt gebruiken.

Wij zijn hierbij graag uw gespreks- en adviespartner. Wat is er prettiger dan uw verantwoordelijkheid en zorg uit handen te kunnen geven aan een bekwame en betrouwbare partner en vooral te genieten van uw onroerend goed?

Samen met u dragen we de zorg voor uw woning. U maakt de keuzes, wij staan u bij met onze kennis, ervaring en vakmanschap!