Takkenkamp Groep-510-1

Partners

Onze partners

Vattenfall

 

VF_logo_stacked_grey_RGB_400-01-01-02

Energieleverancier Nuon gaat verder als Vattenfall

U weet het vast al: energieleverancier Nuon gaat verder als Vattenfall. Het Zweedse moederbedrijf zorgt al meer dan 100 jaar voor betrouwbare energie en warmte voor particuliere en zakelijke klanten. Samen kunnen ze niet alleen meer betekenen voor de twee miljoen Nederlandse klanten, maar ook voor de wereld om ons heen. Bijvoorbeeld door een toonaangevende rol te spelen in de energietransitie en zo de ambitie van fossielvrij leven voor de volgende generatie mogelijk te maken, ook in Nederland.

Samenwerking met Takkenkamp

Wat betekent deze naamswijziging voor ons? Heel kort, sinds 1 januari 2016 werken we al samen met de Nuon en dat blijft ook zo. Samen blijven wij zorg dragen voor de verduurzaming van Nederland!
 

Ambities Vattenfall

Met elkaar wekken we in ons land simpelweg nog niet genoeg op om alle scholen, ziekenhuizen, overheden, bedrijven en huishoudens van groene energie te voorzien. Daarom heeft vattenvall 100% groen vertaald naar een eerlijke ambitie: binnen één generatie fossielvrij. Want ook groene energie moet betrouwbaar en betaalbaar blijven. Lees meer over hun missie op de corporate website.
Takkenkamp-overleg-zakelijk

Centraal Beheer

Centraal-beheer


Om woningeigenaren nog beter tot dienst te zijn is Takkenkamp ook beschikbaar via de isolatiescan, een onderdeel binnen Duurzaam Woongemak van Centraal Beheer. Duurzaam Woongemak is de volgende dienst in de opmars van Centraal Beheer om niet alleen verzekeringen maar ook diensten aan te bieden.

Een goed geïsoleerde woning verhoogt je energielabel

Een goed geïsoleerde woning is niet alleen fijn voor het wooncomfort, maar meestal ook gunstig voor de waardestijging van de woning. Dat kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen. Maar ook door het goed isoleren van de woning. Daarom helpt Centraal Beheer nu ook bij dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. Zodat ze bestaande en nieuwe klanten verder kunnen helpen met het verduurzamen van hun woning.

De isolatiescan

Op de website van centraal beheer kun je met de isolatiescan vrijblijvend bekijken op welke manieren je je woning beter zou kunnen isoleren. En wat de prijs is, de terugverdientijd en het effect op je energielabel en woningwaarde. Zo krijg je in 2 minuten een eerste indicatie. Wil je vervolgens meer weten? Dan komt gratis en vrijblijvend een adviseur bij je thuis voor een persoonlijk gesprek. Hij beantwoordt alle vragen en bekijkt de mogelijkheden, zodat hij een goed advies kan geven en een daarbij passende offerte. Makkelijk geregeld dus! 

Meer weten? Kijk dan op https://duurzaamwoongemak.centraalbeheer.nl/

Ook partner worden?

Denkt u erover om partner met Takkenkamp te worden of wilt u meer informatie? Meer informatie leest u via onderstaand document. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Persoon16