Takkekamp Fotografie 11-09-2019-66-1-min

Raamdorpels

Prefabraamdorpel.nl

Maatwerk leveren

Maatwerk leveren tegen standaard prijzen zonder dat er concessies moeten worden gedaan aan kwaliteit. Dat zijn de uitgangspunten bij het ontwikkelen van dit product. Deze wijze van vervaardiging van de dorpels voegt zelfs kwaliteit toe aan de traditionele manier. 

Takkekamp Fotografie 11-09-2019-66-1-min

Kant en klaar geleverd

Wij leveren kant en klare prefabraamdorpels op iedere gewenste lengte, in gewenste kleur en afwerking en met gebruik van de gewenste materialen. Wij werken hierbij met de Terca en StJoris raamdorpel stenen.

Takkekamp Fotografie 11-09-2019-75-1-min

Specifieke kenmerken

Ons product heeft een aantal specifieke kenmerken die zeer voordelig zijn t.o.v. de traditionele manier van raamdorpels aanbrengen. Wij durven zelfs te stellen dat deze raamdorpels beter, strakker, mooier en sterker zijn. Kijk op prefabraamdorpel.nl voor meer informatie.

IMG_0023-1-min

Zakelijk partner

Kwaliteit is altijd leidend

De energietransitie van de gebouwde omgeving in Nederland vormt een grote maatschappelijke uitdaging. Op professionele vastgoedbeheerders drukt de verplichting en/of ambitie een bijdrage te leveren aan dit energievraagstuk. De vastgoedportefeuille moet de komende jaren goed worden onderhouden en verduurzaamt. Dat kan stapsgewijs naar energieneutraal of misschien wel in 1 grote stap naar 0 op de meter. Het maken van deze strategische keuzes is een voorwaarde voor organisaties om toekomstbestendig te zijn.

Wij maken graag onderdeel uit van de invulling voor deze uitdaging. We denken graag met u mee over duurzame oplossingen en verschillende scenario’s. We stellen daarbij uw doelen centraal en zijn budget betrouwbaar. Kwaliteit is daarbij altijd leidend.

Maak kennis met Takkenkamp
Zakelijk-overleg-project

Advies op maat?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van raamdorpels? Neem contact met ons op, wij geven u graag advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen