Jan-snel-ten-boer-groningen-02

Project

Wissel woningen Ten Boer aardbevingsgebied Groningen

Wissel woningen Ten Boer aardbevingsgebied Groningen

Voor het Jan Snel project worden 30 woningen gebouwd in Ten Boer, Groningen, voor mensen die vanwege aardbevingsschade hun eigen woning moeten verlaten. Het project bestaat uit 6 gelijkvloerse gezinswoningen en 24 gezinswoningen met kap.

Takkenkamp voorziet alle woningen van PU geïsoleerde gevelpanelen met geïntegreerde steenstrips. Na montage worden de panelen ingevoegd zodat het er uitziet als traditioneel metselwerk. De woningen zijn ontwikkeld binnen het woning-programma van Jan Snel en in opdracht van Centrum Veilig Wonen. Ze zijn bedoeld voor de opvang van mensen in dit aardbevingsgevoelige gebied, wiens eigen woning bevingsbestendig wordt gemaakt of wordt gesloopt en nieuw gebouwd.
, provider_name=YouTube, provider_url=https://www.youtube.com/, thumbnail_height=360, thumbnail_url=https://i.ytimg.com/vi/f6492M3Bt5Y/hqdefault.jpg, thumbnail_width=480, title=Wissel woningen Ten Boer aardbevingsgebied Groningen, type=video, version=1.0, width=200}, oembed_url=https://www.youtube.com/watch?v=f6492M3Bt5Y, size_type=auto, source_type=oembed, width=200, supported_oembed_types=[video]}" title="widget_1629722982253" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>
De woningen worden opgeleverd met ingerichte keuken, meubels en badkamer. De productie van de bouwdelen gebeurd op de nabijgelegen productielocatie in Eemshaven. Daarna worden de onderdelen op de locatie geassembleerd. De woningen doen kwalitatief niet onder voor permanente bouw. De afwerking is extreem hoog en het gevelbeeld is erg vernieuwend. De woningen worden in principe voor 7,5 jaar afgenomen, maar zijn constructief conform permanente regelgeving gebouwd. Dat is een unicum in Nederland. De woningen zijn goed demontabel en dus herbruikbaar en voorzien van moderne duurzame installaties, zoals infraroodpanelen en een zonneboiler.
Jan-snel-ten-boer-groningen-04
Jan-snel-ten-boer-groningen-01
Jan-snel-ten-boer-groningen-03

Meer weten?

Wat u ook gedaan wilt hebben, alles begint met een eerste kennismaking. Aarzel dus vooral niet om een adviesgesprek aan te vragen of neem contact met ons op.

Adviesgesprek aanvragen