Takkenkamp-overleg-zakelijk-min

Zakelijk Samenwerken met Takkenkamp

ECHT samenwerken op een unieke manier

Onze werkwijze

Unieke samenwerking

Ketensamenwerking, co making, partnership, RGS, tenders en bouwteams. Organisatie-overschrijdend teamwork is vaak de vorm in de bouwsector. In de zoektocht naar een geschikte partner wordt er daarbij steeds meer waarde toegekend aan het goed beheersen van de processen waardoor projecten haalbaar worden en blijven. Denk daarbij aan de bewonerstevredenheid, kwaliteit, veiligheid en lever- en budgetbetrouwbaarheid.

Takkenkamp Groep-513-1-min

Onze invulling is dat we naast de inbreng van ruime, specialistische kennis, ook de beschikbare capaciteit efficiënt inzetten. Het resultaat is dat we inspelen op de noodzakelijke versnelling in de Vastgoed Verduurzaming. Gelijkwaardigheid en transparantie in een samenwerking staat bij ons bovenaan. Daarbij doelen we zowel op de samenwerking met onze collega’s, als onze klanten en leveranciers.

Ketensamenwerking vraagt van alle partners een inspanning om te werken aan de relatie. Dit zorgt in onze ogen voor die duurzame samenwerking waarin elke partner zijn eigen unieke expertise kan inbrengen. We hebben een jarenlange, positieve ervaring met de regierol die door de uitvoeringspartner wordt ingevuld. Belangrijk is dat er vooraf gezamenlijke doelen worden vastgesteld. Onjuiste verwachtingen kunnen de grootste teleurstellingen veroorzaken.

Takkenkamp Groep-807-1-min

Klantteams

Toegewijde klantteams


We hebben onze organisatie ingericht met klantteams. Deze klantteams zijn toegewijd aan vaste opdrachtgevers / ketensamenwerkingen. Onze klantteams worden ondersteund door de afdelingen innovatie en techniek en kunnen ook terugvallen op ons eigen laboratorium. De teams zijn opgeleid in de Lean-methodieken om gestructureerd vorm te geven aan de projecten en processen.

Het menselijke aspect vinden wij daarbij minstens net zo belangrijk. Dat betekent breed opgeleide, gemotiveerde en goed uitgeruste collega’s in de uitvoering en begeleiding. Bij ons staat al ruim 80 jaar een duurzame en lokale relatie met onze medewerkers centraal. Met onze partners en leveranciers bedienen we dagelijks een breed pallet aan opdrachtgevers:

samenwerken_takkenkamp

Ook met ons samenwerken?

We denken graag met u mee over duurzame oplossingen en verschillende scenario’s. We stellen daarbij uw doelen centraal en zijn budget betrouwbaar. Kwaliteit is daarbij altijd leidend.

Adviesgesprek aanvragen