242-woningen-epe-02

Project

Verduurzaming 242 woningen in Epe

Opdrachtgever: Hemink Groep


Eind 2019 is in opdracht van Hemink Groep de verduurzaming gestart van 242 woningen in Epe. Hierbij isoleert Takkenkamp de vloeren en spouwmuren met als doel de woningen op te waarderen en energiezuiniger te maken. Naast de verduurzaming maatregelen verzorgd Takkenkamp hier voegherstel werkzaamheden waar nodig.

De vloeren worden geïsoleerd met Knauf JetSpray. Lastig bereikbare hoeken zijn hierdoor eenvoudig te isoleren. We zorgen hier voor een egale en naadloze isolatielaag welke zelfs rond buizen, leidingen en kleine hoekjes is aan te brengen. Zo voorkomen we warmteverlies via thermische lekken, snel en effectief. Naast de vloeren isoleren wij ook de spouwmuren. Dit doen we met Knauf Supafil (inblaaswol). Deze vorm van isolatie houdt niet alleen de warmte binnen, maar met de steeds warmere zomers is het ook fijn dat de warmte nog beter buiten de woning blijft.

Op de projecten van Hemink hebben wij een hecht team zitten, die ervoor zorgt dat de klant en bewoners iedere keer weer tevreden zijn! De werkzaamheden moeten afgerond zijn voor de bouwvak vakantie met als resultaat meer wooncomfort en lagere energielasten voor de bewoners. Wij zijn trots op deze samenwerking en bedanken Hemink Groep voor het vertrouwen!

Werkzaamheden:

  • Vloerisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Voegherstel
242-woningen-epe-01
242-woningen-epe-03

Meer weten?

Wat u ook gedaan wilt hebben, alles begint met een eerste kennismaking. Aarzel dus vooral niet om een adviesgesprek aan te vragen of neem contact met ons op.

Adviesgesprek aanvragen