Aannemersbedrijf in Deventer, Zelhem, Oirschot, Lunteren & Groningen. Takkenkamp is kwaliteit toevoegen!

Steiger & Hoogwerker verhuur

Naast eigen gebruik van steigers en hoogwerkers voor bijvoorbeeld gevelonderhoud, verhuren wij deze tevens aan derden via ons bedrijf Takkenkamp Materieel BV. U kunt dus bij ons terecht voor steiger verhuur en hoogwerker verhuur. Waar nodig kunt u tevens een machinist bijhuren die kundig en opgeleid het maximale uit het door u gehuurde hoogwerker kan halen. De steigers die u kunt huren zijn er voor kleine projecten, maar ook voor grote projecten.
Wij hebben meer dan voldoende steiger materiaal voorhanden! Naast de verhuur van steigers, kun u bij ons ook hoogwerkers in diverse soorten huren. We verhuren zowel vrachtauto hoogwerkers als ruw terrein hoogwerkers, maar bijvoorbeeld ook de verreiker “Manitou”. Wil u meer informatie over steiger en\of hoogwerker verhuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of download hier onze materieel folder voor meer informatie.

Vrachtauto hoogwerkers
Vrachtauto hoogwerkers

Onze vrachtauto hoogwerkers worden verhuurd en ingezet met Ipaf gecertificeerde medewerkers.

Ruw terrein hoogwerkers
Ruw terrein hoogwerkers

Ruw terrein hoogwerkers worden met eigen vervoer gebracht en zijn prima alleen te bedienen na een instructie van onze chauffeur.

Steigers
Steigers

Gemonteerd door gediplomeerde medewerkers conform de steiger richtlijnen.