Takkenkamp Groep Fotografie-337-1

Isoleren in Assen

Verduurzaam uw woning en bespaar

Uw woning isoleren in Assen

Bent u woonachtig in de omgeving van Assen en op zoek naar een gecertificeerde isolatiepartij? Dan bent u bij Takkenkamp aan het juiste adres. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt continue bewaakt en onze specialisten zijn goed opgeleid, deskundig en vakkundig. Goede isolatie is essentieel voor het wooncomfort en draagt bij aan een lagere energierekening. U kunt vandaag nog de eerste stap zetten in verduurzaming, door u gebouw of woning te isoleren. Via onze website kunt u gratis en vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs.

Soorten Isolatie regio Assen

Welke vorm past bij uw woning?

Elke dag draagt Takkenkamp Isolatie bij aan de verduurzaming van Nederland. Met behulp van spouwmuurisolatievloerisolatie en dakisolatie wordt er een hoge isolatiewaarde gecreëerd. Iedere vorm van isolatie heeft zijn eigen voordelen en elke woning vraagt om een specifieke aanpak.

Takkenkamp Groep-510-1

Soorten Isolatie regio Assen

Welke vorm past bij uw woning?

Bent u op zoek naar een isolatiemaatregel met een relatief lage investering en snelle terugverdientijd? Dan biedt spouwmuurisolatie de oplossing. Door middel van kleine gaatjes in de gevel wordt met een speciale machine isolatiemateriaal in de spouwmuur geblazen. Dit kunnen bijvoorbeeld EPS parels zijn of minerale wol.

eps-parels-takkenkamp

Vloerisolatie zorgt ervoor dat u geen vochtig huis meer heeft. Binnen slechts 1 dag kunt u vloerisolatie aanleggen, waarbij geen verbouwing nodig is. Vloerisolatie staat ook wel bekend als kruipruimte isolatie, waarbij het isolatiemateriaal tegen de onderkant van de vloer wordt aangebracht. Vaak wordt hiervoor isolatiefolie zoals PIF of Elastospray gebruikt.

De meest effectieve vorm van isoleren is dakisolatie. Veel warmte gaat namelijk via het dak van uw woning verloren. U kunt honderden euro’s per jaar besparen als u kiest voor de dakisolatie van Takkenkamp. Wij isoleren daken via de binnenzijde, wat de meest voorkomende vorm van dakisolatie is. Over het algemeen wordt dit alleen toegepast bij woningen met schuine daken. Als u de binnenzijde van een plat dak laat isoleren, verhoogt dit de kans op vochtproblemen.

Voordelen isolatiemaatregelen in Assen

Bespaar op energie en verhoog het wooncomfort

Wanneer u de keuze maakt om uw woning te laten isoleren ervaart u veel voordelen. Temperatuurschommelingen in uw woning zullen afnemen, waardoor u meer wooncomfort gaat ervaren. Daarnaast gaat er minder warmte verloren, waardoor u minder hoeft te stoken. Dit resulteert uiteraard in een lagere energierekening. Een goede investering in isolatie zorgt ervoor dat de waarde van uw woning stijgt. U krijgt een aanzienlijk beter energielabel en de verlaagde energierekening zorgt ervoor dat eventuele kopers meer willen investeren. Mocht u in aanmerking komen voor een subsidie, dan verdient u uw investering nog sneller terug. De Rijksoverheid, de gemeente en provincies verstrekken verschillende soorten subsidies. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste subsidie-ontwikkelingen en informeren u graag.

Ook wanneer u geluidsoverlast ervaart kan isolatie bijdragen aan het verminderen ervan. Geluiden van verkeer, vliegtuigen of drukte op straat zijn minder te horen. Bovendien zorgt isolatie ervoor dat schimmels en ander ongedierte haast geen kans meer krijgen. Isolatie zorgt namelijk voor een verbeterd leefklimaat, waarbij vocht in uw huis is verdwenen. Deze voordelen kunt u ook allemaal ervaren. Takkenkamp verstrekt vrijblijvend offertes, zodat u weloverwogen uw keuze kunt maken.

Takkenkamp Isolatie omgeving Assen

Verschillende subsidiemogelijkheden

Takkenkamp is een gecertificeerd isolatiebedrijf met meerdere vestigingen in Nederland. Bij ons staat de klant centraal, waarbij wij persoonlijk contact belangrijk vinden en altijd goed advies geven. Als partner van Vattenfall verzorgen wij isolatie-advies afspraken en voeren we isolatiewerkzaamheden uit. Elke woning vraagt om een andere aanpak, waardoor ons advies altijd op maat wordt gegeven. Ons doel is om het leefcomfort van onze klanten te verbeteren, door woningen en gebouwen te verduurzamen. Innovatie in het proces staat bij ons voorop, waarbij de passie voor het vak gedeeld wordt. Interesse? Neem dan contact met ons op en wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Advies op maat

Iedere woning is anders en vraagt een specifieke aanpak. Neem nu contact met ons op en laat u adviseren. Takkenkamp kan u vrijblijvend voorzien van een offerte.

Persoon5