Bodemisolatie Zaandam

Ontdek de voordelen van bodemisolatie

Bodemisolatie in Zaandam: snel geregeld!

Voorkom vocht en schimmel in de woning

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen met bodemisolatie in Zaandam? Dan bent u bij Takkenkamp aan het goede adres! De kruipruimte onder uw woning is vast niet uw favoriete plek. Helaas voelen vocht, tocht en schimmels zich hier wél thuis. Het gevolg: een koude vloer, een muffe lucht en schimmelplekken in uw woning. Maar ook: hout- of betonrot en roestende leidingen.

Bodemisolatie maakt aan al deze ongemakken een einde. Dat levert u behalve wooncomfort ook nog eens geld op. Volgens een berekening van Milieu Centraal is het rendement van bodemisolatie vergelijkbaar met een rente van 8% op een spaarrekening.

Adviesgesprek aanvragen
20201218-IMG_0486-1
 • Voordelen van bodemisolatie

  • Minder energiekosten: de energiebesparing van bodemisolatie is afhankelijk van het type woning. Deze loopt uiteen van 6-10% op het energieverbruik in geval van een tussenwoning en tot 12% op het energieverbruik in geval van een vrijstaande woning.
  • Snelle terugverdientijd: uw investering in bodemisolatie verdient zich gemiddeld binnen 5 tot 8 jaar terug. Bij de stijgende energieprijzen wordt de terugverdientijd van dakisolatie zelfs nog kleiner. Wanneer u in aanmerking komt voor subsidie, dan wordt de terugverdientijd nog eens extra verkort. Lees hier meer over subsidies vanuit de overheid, provincie of gemeente. Deze vorm van isolatie is daarmee uitstekend geschikt voor u: Een relatief korte terugverdientijd en maximale verhoging van het leefcomfort.
  • Verhoging van het wooncomfort: door het isoleren stijgt de oppervlakte temperatuur aan de binnenzijde. Door de afwezigheid van oppervlakten die kou uitstralen in huis, wordt de warmteafgifte gelijkmatig beleefd. Dit resulteert vanzelfsprekend in minder energieverbruik, maar daarbij ervaart u het binnenklimaat in de ruimte als prettiger.
  • Waardestijging van uw huis: het aanbrengen van energiebesparende maatregelen wordt gezien als een woningverbetering. Een investering in energiebesparende maatregelen zal daarom de waarde van uw woning doen stijgen. Daarbij zullen bij een goed geïsoleerde woning de energielasten veel minder hard stijgen, waardoor ook de energielasten van de woning betaalbaar blijven.
  • Een bijdrage aan het milieu: doordat u minder energie verbruikt, draagt u bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. U bespaart zowel het milieu als uw portemonnee.
 • Wat bespaart u met bodemisolatie?

  Hieronder ziet u wat u kunt besparen met bodemisolatie per soort woning. Per type woning ziet u de gemiddelde isolatieoppervlakte.

  Tussenwoning

  Takkenkamp Isolatie Tussenwoning

  Oppervlakte ±35m2
  ± Investering: € 1.200,- *
  Besparing per jaar:± € 85,-
  Terugverdiend: 14 jaar

  Rijtjeswoning

  Takkenkamp Isolatie Rijtjeshuis

  Oppervlakte ± 50m²
  ± Investering: € 1.450,- *
  Besparing per jaar:± € 100,-
  Terugverdiend: 14 jaar

  Hoekwoning

  Takkenkamp Isolatie Hoekwoning

  Oppervlakte ± 50m²
  ± Investering: € 1.600,- *
  Besparing per jaar:± € 115,-
  Terugverdiend: 14 jaar

  2-onder-1-kap

  Takkenkamp Isolatie Vrijstaand

  Oppervlakte ± 75m²
  ± Investering: € 2.300,- *
  Besparing per jaar:± €175,-
  Terugverdiend: 15 jaar

   

  * prijzen zijn gebaseerd op informatie van Milieucentraal, peildatum januari 2016. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze adviseur.

Advies op maat?

Onze isolatiespecialist zet uw woonsituatie, wensen en belangen om in een persoonlijk advies. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend onze offerte.

Persoon6