Dakisolatie in Zaandam

Ontdek de voordelen van dakisolatie

Houdt de warmte in huis

De Zaanse Schans, rivier de Zaan, de vele leuke winkels en het hotel met de unieke gevel van 70 gestapelde Zaanse huisjes: voor zowel toeristen als inwoners is Zaandam een interessante stad. Ook wij komen er graag én regelmatig. Zoekt u net als vele mede-Zaandammers een isolatiebedrijf voor dakisolatie? Ontdek dan op deze pagina hoe Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers het isoleren van uw dak aanpakt. En heeft u interesse, weet dan dat wij dankzij onze vestiging in Aalsmeer bij u in de buurt zitten. Dát schakelt snel.

Adviesgesprek aanvragen
takkenkamp isolatie-101-1
 • Voordelen dak isoleren

  Maar waarom is uw dak isoleren eigenlijk een goede keuze? Dat is simpel: een dak zonder isolatie is één van de grootste energieverspillers in huis. Met goede dakisolatie zorgt u voor een maximale verhoging van het leefcomfort én bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten. De exacte energiebesparing is afhankelijk van uw type woning. Uw besparing loopt uiteen van 12- 14 % bij een tussenwoning tot 25 - 26 % bij een vrijstaande woning. Het rendement van dakisolatie is daarmee vergelijkbaar met een rente van 9 % op uw spaarrekening (volgens berekeningen van MilieuCentraal). Naast deze interessante besparing zijn er nog enkele belangrijke voordelen die wij bij u onder de aandacht willen brengen:

  • Met goede dakisolatie draagt u bij aan een beter milieu. Want doordat u minder energie verbruikt, helpt u met het terugdringen van de CO2-uitstoot. U spaart het milieu en bespaart in uw portemonnee.
  • Het aanbrengen van energiebesparende maatregelen wordt gezien als een woningverbetering. Door te investeren in dakisolatie stijgt daarom de waarde van uw woning.
  • Wanneer u tegelijk met de dakisolatie een geïsoleerd dakraam plaatst, maakt u zelfs van de meeste donkere zolder een lichte, fijne en behaaglijke woonruimte.
 • Kosten dak isoleren in Zaandam

  Wat goed is om te weten, is dat dakisolatie altijd maatwerk is. Dat komt door de vele mogelijkheden en materialen. Daarom geven wij u graag een indicatie voor een dak isoleren in Zaandam. Het isoleren van een schuin dak van een gemiddelde eengezinswoning kost ongeveer € 6.900,-. Dit is een indicatie op basis van een dak van 70 m², inclusief afwerking. Met het isoleren van de binnenzijde van een onverwarmde zolder bespaart u gemiddeld zo’n € 430,- per jaar op uw gasrekening. Bij een verwarmde zolder is dit zelfs € 530,- per jaar. Dakisolatie is dan ook een goede investering die u gemiddeld binnen 5 tot 8 jaar terugverdient. En gezien de stijgende energieprijzen wordt de terugverdientijd van dakisolatie steeds korter.

Dakisolatie woning in Zaandam

U kon het al eerder lezen: dakisolatie is altijd maatwerk - ook voor uw woning in Zaandam. Wilt u uw dak laten isoleren, dan is er altijd persoonlijk advies nodig. Bent u benieuwd naar ons eerlijke advies? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

Advies op maat?

Onze isolatiespecialist zet uw woonsituatie, wensen en belangen om in een persoonlijk advies. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend onze offerte.

Persoon9