Bodemisolatie-parels-eps-1

Checklist bodem- en vloerisolatie

Bereid u voor op onze komst

Om u voor te bereiden op isolatie van uw kruipruimte hebben wij de volgende aandachtspunten:

→ Parkeerplek van ca. 20 meter

Voor uitvoering van kruipruimte isolatie komen wij met een bus en aanhanger. Hiervoor vragen wij u een parkeerplek beschikbaar te maken van ongeveer 20 meter, voor of naast uw woning. Dit mag ook deels op de stoep zijn.

→ Kruipluik(en) toegankelijk

Om de kruipruimte te kunnen betreden moet het kruipluik goed toegankelijk zijn. Dat betekent dat spullen die erop staan verplaatst moeten worden en het kruipluik open moet kunnen.

→ Kruipruimte vrij van asbest

Is er asbest aanwezig in uw kruipruimte en bent u hiervan op de hoogte? Zorg dat dit verwijderd wordt vóór de datum van uitvoering, anders kunnen onze isolatiemonteurs niet aan de slag.

→ Kruipruimte vrij van puin

Ligt er grof puin in de kruipruimte? Dan is dit zaak dit eerst te (laten) verwijderen. Anders is het voor onze isolatiemonteurs niet mogelijk om op alle plekken in de kruipruimte te komen. Bovendien kan grof vuil en puin vochtproblemen veroorzaken.

→ Stroom en water beschikbaar

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren hebben wij stroom en water nodig. Zorgt u ervoor dat wij deze voorzieningen kunnen gebruiken op de dag van uitvoering?

→ Bij pur: geen personen en dieren aanwezig in de woning ten tijde van aanbrengen + 2 uur er na

In het Bouwbesluit is vastgesteld dat u tijdens het isoleren, en minimaal 2 uur na het isoleren, niet in de woning aanwezig mag zijn. We willen u daarom vragen uw woning te verlaten zodra wij beginnen met de uitvoering. Na twee uur kunt u zonder risico de woning weer betreden. Heeft u meer vragen hierover? Stel ze gerust, wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur op 088 - 027 37 00.

→ Bij pur: kruipruimte 2 weken niet toegankelijk

Tot twee weken na isolatie met pur mag u de kruipruimte niet betreden. Om ervoor te zorgen dat de isolatie goed kan uitharden, is het van belang dat het kruipluik minimaal twee weken gesloten blijft.

→ Bij voorkeur geen auto op de oprit, dit i.v.m. bewegingsruimte voor de isoleerders

Heeft u de mogelijkheid om uw auto tijdelijk ergens anders neer te zetten dan op de oprit? Dan zijn onze isolatiemonteurs hier heel blij mee!

Zijn dingen niet helemaal duidelijk of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via 088 - 027 37 00

PUR-1

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van de checklist? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

Persoon8