Takkenkamp fotografie-163-1

Checklist spouwmuurisolatie

Bereid u voor op onze komst

Om u voor te bereiden op de komst van onze isolatiespecialisten hebben wij de volgende aandachtspunten voor u:

→ Parkeerplek van ca. 20 meter

Om onze bus met machines te kunnen parkeren hebben wij een parkeerplek van ongeveer 20 meter nodig. Dit kan ook deels op de stoep zijn. Het moet in ieder geval bij uw woning zijn, omdat de slangen van de machines makkelijk de woning moeten bereiken.

→ Bij voorkeur geen auto op de oprit

Onze isolatiespecialisten hebben bewegingsruimte nodig met de apparatuur die ze gebruiken. Heeft u de mogelijkheid om u auto van de oprit te halen? Dan zou dat heel handig zijn!

→ Muur vrij van obstakels zoals begroeiing, haardhout, enz.

Op alle plekken in de spouwmuur moet isolatie worden aangebracht. Volgens een vast boorpatroon worden er gaatjes geboord in de buitengevel. Om elke plek goed te bereiken, is het belangrijk dat u de muur van te voren vrij maakt van obstakels.

→ Huis rondom bereikbaar

Uw huis moet rondom bereikbaar zijn, zodat de isoleerders overal bij kunnen. Denk daarbij aan: het openen van de poort, terrasmeubilair aan de kant zetten etc.

→ Stroom en water beschikbaar

Voor de werkzaamheden hebben we stroom en water nodig. Zorgt u ervoor dat deze voor ons beschikbaar zijn?

→ Spullen uit de vensterbank, schilderijen en foto’s van de muur

Omdat we in de buitengevel gaan boren, vragen we u voor de zekerheid om spullen uit de vensterbank te halen en schilderijen en foto’s van de muur te halen. Dit om te voorkomen dat ze door het trillen van de boor losraken.

→ Hang geen schone was buiten

Hoewel wij boren met een stofafzuiging, kan het voorkomen dat er stof vrijkomt tijdens of na het boren van de buitengevel. Hang daarom geen net schone was buiten, anders is er de mogelijkheid dat u deze opnieuw moet wassen.

→ Officieel mogen er geen leidingen en kabels door de spouw lopen

Is het bij u bekend dat dit wel het geval is? Meld dit dan van te voren bij de isolatiemonteurs, om schade te voorkomen!

Spouwmuur-isolatie-winter

Heeft u vragen?

Heeft u naar aanleiding van checklist nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

Persoon5