isolatie-gezin-binnen-1

SEEH

Subsidie energiebesparing eigen huis verhoogd

Uw woning verduurzamen? Isoleren kan al met 30% subsidie!


Twijfelt u nog of u uw woning wil laten isoleren? Er is goed nieuws! De subsidie die tot 31 december 2021 geldt is verhoogd van 20% naar ongeveer 30%!

Om particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) tegemoet te komen in deze onzekere tijden besloot minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de subsidiebedragen tijdelijk te verhogen voor beide regelingen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH). De verhoging is een tijdelijke verhoging van 20% tot ongeveer 30% van de investeringskosten. De minister wil hiermee woningeigenaren extra financieel ondersteunen zodat zij verduurzamingsplannen kunnen uitvoeren. Dit geldt voor de periode van 1 juni tot 31 december.

Één van de voorwaarden is dat u twee isolatievormen laat uitvoeren, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden. Onze adviseurs staan klaar om u van het juiste advies te voorzien, neem gerust contact met ons op!

subsidie_SEEH2020_web-1200x900

Persoonlijk advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het verduurzamen van uw woning? Wij geven u graag deskundig advies. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en laat u informeren.

cta-default