Scherm­afbeelding 2023-11-24 om 12.27.24 kopie

Even voorstellen

Ruben Oleman

Mijn naam is Ruben Oleman, 40 lentes jong en getrouwd met Elske. Mijn vrouw is zelfstandig ondernemer en heeft haar eigen schoonheidssalon in het centrum van Apeldoorn. Sinds 26 juni van dit jaar zijn wij trotse ouders van onze tweeling Faber & Hugo.


Over Wouter

”Oranje is ook buiten het werk om een kleur dat mij blijft bezighouden. Zo support ik ook graag het Nederlands Elftal en volg ik ze waar mogelijk.”

Takkenkamp Opening Den Bosch Fotografie-2 kopie


Per 1 september  ben ik mijn uitdaging aangegaan als Groep-Recruiter bij Takkenkamp. Vanuit mijn rol als Groep-Recruiter hou ik mij bezig met de volledige werving van nieuwe collega's voor de gehele Takkenkamp Groep. Het ene moment ben ik op gesprek bij een scholengemeenschap om ons te introduceren naar stagiaires of BBL leerlingen, of in gesprek met gemeentes. Het andere moment ben ik aan het zoeken naar een Isolatiebaas, om de volgende dag weer te zoeken naar een Controller of Productmanager. Kortom erg veel afwisseling

Buiten het werk ben ik ook een bezige bij. Ik onderneem graag dingen met mijn gezin, vrienden en familie. Daarnaast sport ik ook graag, maar ik geef eerlijk toe dat dit wat minder is geworden sinds de komst van de tweeling. Ik voetbal nog in een vriendenteam bij VV Dieren. Als team zijn wij al meer dan 20 jaar bij elkaar. Momenteel spelen we in de 35+ competitie.

Naast voetbal hou ik er van om een ronde te gaan hardlopen in het bos en ben ik ook een fervent ski liefhebber. Ik ski sinds mijn 5e ieder jaar. Zodra de sneeuw begint te vallen, kun je mij vinden op de skipistes en/of apres ski in Oostenrijk. De buitenlucht, het actief bezig zijn maakt dat het voor mij een heerlijke manier is om te ontspannen.

"Hopelijk hebben we ons als Nederlands Elftal bij publicatie van dit nummer van de Trots!, weten te kwalificeren voor het EK in Duitsland."

Scherm­afbeelding 2023-11-24 om 12.27.24 kopie

Oranje is ook buiten het werk om een kleur dat mij blijft bezighouden. Zo support ik ook graag het Nederlands Elftal en volg ik ze waar mogelijk. Of het nu een oefen-, kwalificatie of een wedstrijd bij een eindtoernooi is. Wellicht herken je de foto van ons op de tribune. Die ging namelijk ineens viraal nadat mensen deze hadden gepost op andere Dumpert. We kwamen ineens met onze foto in het NOS Sportjournaal!

Ons Nederlands Elftal heeft zich inmiddels weten te kwalificeren voor het EK in Duitsland! Ik kijk nu alweer uit naar een mooi toernooi!

Ook bij ons werken?

Ben jij onze nieuwe collega? We stellen ons graag persoonlijk aan je voor. De beste combinatie tussen wat je kan, wat er bij je past en wat wij bieden is het doel. Bekijk de site voor de actuele vacatures.

Ruben Oleman