PHOTO-2023-07-18-09-20-03

Nieuws

Medewerkers geslaagd voor de opleiding Elementaire Bouwkunde A

Medewerkers geslaagd voor de opleiding Elementaire Opleiding A

Weer een mijlpaal in de verduurzaming van ons team! Verschillende collega's hebben donderdag 13 juli te horen gekregen dat ze geslaagd zijn voor de opleiding Elementaire Bouwkunde A (EBA). Deze opleiding hebben wij inhouse georganiseerd voor onze collega's.

Met de opleiding Elementaire Bouwkunde A leer je de basisbeginselen in de bouw. Je leert in korte tijd de meest elementaire kennis van het bouwproces en de bouwtechniek. Zo komt de totstandkoming van een bouwwerk aan bod, maar ook welke productiemethode wordt toegepast in (moderne) woningbouw en wat de belangrijkste eigenschappen zijn van de meest voorkomende bouwmaterialen. Daarnaast leer je bouwkundige tekeningen op hoofdlijnen lezen en interpreteren, leer je verschillende bouwdelen kennen en weet je uit welke materialen deze zijn samengesteld.

Het afgelopen halfjaar zijn onze collega's naast hun dagelijkse werkzaamheden in de avonduren druk bezig geweest met deze opleiding. Wij van Takkenkamp zijn enorm trots op onze collega's en willen Bas van Diessen, David van Oudheusden, Cyriel Menke, Daniel Flierman, Martin Kattekamp, Marc van den Hoek, Frank Altena, Niek Lourens en Rene Zents feliciteren met het behalen van hun diploma!

Medewerkers geslaagd voor de opleiding Elementaire Opleiding A