Takkenkamp-254-1 kopie

Nieuws

Nieuwe bedrijfsfilm gevelonderhoud

Met trots presenteren wij onze nieuwe bedrijfsfilm! We hebben er gewoon wat mee, stenen! Weerbarstig materiaal maar met de juiste kennis en vaardigheden zoveel mee te doen!

De afgelopen periode hebben we dan ook hard gewerkt om onszelf te vangen in film. Neem een kijkje achter de schermen. In een kleine twee minuten geven wij een impressie van onze werkzaamheden en vertellen wij wie wij zijn! Passie voor het vak en innovatie in het proces staan bij ons centraal. Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo hier!

, provider_name=YouTube, provider_url=https://www.youtube.com/, thumbnail_height=360, thumbnail_url=https://i.ytimg.com/vi/TIERwxvHJj4/hqdefault.jpg, thumbnail_width=480, title=Welkom bij Takkenkamp Gevelonderhoud - bedrijfsfilm, type=video, version=1.0, width=200}, oembed_url=https://youtu.be/TIERwxvHJj4, size_type=auto, source_type=oembed, width=200, supported_oembed_types=[video]}" title="widget_1631524824874" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>