Takkenkamp Groep-335-1

Nieuws

Nieuwe bedrijfsfilm isolatie

Met trots presenteren wij onze nieuwe bedrijfsfilm! Een duurzame, gezonde en comfortabele leefomgeving. Dat is ons doel. Weten wie we zijn en wat ons beweegt?

De afgelopen periode hebben we dan ook hard gewerkt om onszelf te vangen in film. Neem een kijkje achter de schermen. In een kleine 2 minuten geven wij een impressie van onze werkzaamheden en vertellen wij wie wij zijn! Passie voor het vak en innovatie in het proces staan bij ons centraal. Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo hier.

, provider_name=YouTube, provider_url=https://www.youtube.com/, thumbnail_height=360, thumbnail_url=https://i.ytimg.com/vi/9hKIF8fNy3c/hqdefault.jpg, thumbnail_width=480, title=Welkom bij Takkenkamp Isolatie - bedrijfsfilm, type=video, version=1.0, width=200}, oembed_url=https://youtu.be/9hKIF8fNy3c, size_type=auto, source_type=oembed, width=200, supported_oembed_types=[video]}" title="widget_1631524824874" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>