20221109_ondernemer van het jaar_6840-1_web

Ondernemer van het jaar gemeente Bronckhorst

Bijzondere waardering

Alhoewel we inmiddels een landelijk opererend bedrijf zijn en we ons ook echt zo voelen, heeft Zelhem (gemeente Bronkhorst) een speciale plek in ons hart, omdat hier onze oorsprong ligt. We waren dan ook erg trots toen we hoorden dat we genomineerd waren voor ondernemer van het jaar 2022 in deze gemeente.

In oktober ontvingen Rick en Cecile een 6-koppige jury in ons Experience Center aan de Ambachtsweg in Zelhem. Altijd weer fijn en goed om ons bedrijf en de stappen die we de afgelopen jaren gezet hebben door de ogen en reacties van een ‘bezoeker’ te zien. De kers op deze taart kregen we op woensdag 9 november. In het overvolle restaurant De Gouden Karper (ook zo’n prachtig familiebedrijf in onze gemeente met een koninklijke titel) werden we daadwerkelijk uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar!

Je passie steken in zaken waarin je echt gelooft, was de gemeenschappelijke deler van alle genomineerden. Dat dat gewaardeerd wordt met een nominatie én een prijs is bijzonder. Zeker vanuit de gemeente waar het voor ons ooit begon.  Wij bedanken de gemeente Bronckhorst voor de organisatie van dit mooie evenement en de jury voor de tijd en waardering. Onze felicitaties aan heel ondernemend Bronckhorst voor het dagelijks getoonde lef en de passie voor de zaak! Laatste en belangrijkste dank voor alle collega’s van Takkenkamp Groep, want ook dit kun je alleen maar SAMEN!

20221109_ondernemer van het jaar_6835-1_web
, provider_name=YouTube, provider_url=https://www.youtube.com/, thumbnail_height=360, thumbnail_url=https://i.ytimg.com/vi/vVyXqpm81uM/hqdefault.jpg, thumbnail_width=480, title=Volle Gouden Karper voor eerste Ondernemersprijzen van Bronckhorst, type=video, version=1.0, width=200}, oembed_url=https://www.youtube.com/watch?v=vVyXqpm81uM, size_type=auto, source_type=oembed, width=200, supported_oembed_types=[video]}" title="widget_1664957704279" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>