Takkenkamp edwinvandegraaf fotografie-1007-1

Nieuws

Open huis Apeldoorn

30 september 2022

Open huis; een kijkje in de keuken!

Beste Klant, Leverancier, Partner en niet te vergeten: Collega en wellicht nieuwe collega! Na onze verhuizing in januari zijn we meteen weer hard aan het werk gegaan. Dat doen we al snel, zit een beetje in ons bloed.

Vrijdag 30 september is het tijd om stil te staan bij deze mooie stap. We zijn namelijk ECHT. trots op deze nieuwe plek, de mensen die er werken en het werk dat we doen. Met al die handen, hoofden, machines en producten leveren we elke dag toch maar een mooie bijdrage aan de verduurzaming van Nederland. 

Een open dag met een inloop waarin we in de ochtend, van 10:00 - 14:00 uur, onze klanten, buren en leveranciers welkom heten. Om 11:30 uur verricht de locoburgemeester van Apeldoorn, de heer Jeroen Joon, de officiële opening. Naast dat u onze nieuwe locatie kunt bekijken, worden er demonstraties getoond van onze werkzaamheden en laten we op een aantal plekken innovaties van onszelf, maar ook van onze partners zien. Ook is het een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze nieuwe Regiodirecteur Midden, Thomas Isselman. Alles natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje! Bent u er ook bij? 

Takkenkamp edwinvandegraaf fotografie-1040-2
Takkenkamp edwinvandegraaf fotografie-1021-1

De middag is vanaf 15:00 uur gereserveerd voor onze collega’s en hun familie. Zij kunnen hun werkplek laten zien, meer beeld geven bij hun dagelijkse werk en hun collega’s voorstellen. Deze dag kun je zien als een ECHT. kijkje in de keuken. Dus ben jij nieuwsgierig of Takkenkamp voor jou de gave werkplek zou kunnen zijn? En wil je graag zien en wat er bij ons allemaal mogelijk is en wie dan je collega’s zouden worden? Kom gerust langs! Je bent van harte welkom. Kijk mee met ons werk, bekijk ons kantoor, onze machines, onze vakopleiding en stel je vragen waar je die hebt. En spreek vooral je mogelijk nieuwe collega’s aan, zij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en hoe het is om bij ons te werken. Wellicht ga jij naar huis met een toekomstperspectief in de verduurzaming! We sluiten de feestelijke dag om 19:00 uur af.

ECHT. fijn werk start met leuke collega’s, een goede werkomgeving, gave projecten en zinvol werk! Bekijk hier onze vacatures.

Takkenkamp edwinvandegraaf fotografie-1019-1
Takkenkamp edwinvandegraaf fotografie-1041-1