takkenkamp website edwinvandegraaf fotografie-153-1-min

Nieuws

Optimaal isoleren verbetert uw wooncomfort

Wanneer u uw woning beter wilt isoleren, heeft u vast wel eens nagedacht over de verschillende isolatiemaatregelen. Isolatieglas is er daar ook onderdeel van. Veel woningen verliezen helaas nog steeds veel warmte doordat zij geen isolatieglas hebben. Graag stellen wij u daarom voor aan onze geselecteerde partner in glasisolatie: Glaspunt. Zij zijn al meer dan 25 jaar de glasspecialist van Nederland.

Extra isolerend dubbel glas: HR++

Wilt u uw ramen beter isoleren, kies dan voor hoog rendement glas, ook wel HR++ glas genoemd. Dit type glas is dubbel glas waarvan de spouw gevuld is met edelgas en omringd is met een coating. Het gas in de spouw zorgt voor een betere isolatie waarde. Daarnaast zorgt de metalen coating voor een reflecterende werking: hij reflecteert de warmte van uw radiator. Uw warmte blijft daardoor beter in uw huis.

Besparen met behulp van isolatieglas

Met behulp van isolatieglas bespaart u flink op uw energierekening. Met isolatieglas kan de radiator een stand terug, daarmee bespaart u gemiddeld 330 euro per jaar! De investeringskosten worden gemiddeld in zo’n 10 jaar terugverdiend. Het vervangen van enkel glas door HR++ glas in bestaande kozijnen kost bij een gemiddelde eengezinswoning zo’n 3500 euro.

news-glaspunt-glaszetter-tevreden-klant-1024x413

Voordelen HR++

HR++ glas brengt veel voordelen met zich mee. Naast dat u flink op uw energiekosten bespaart, verhoogt u ook uw wooncomfort. De warmte blijft in de winter binnenshuis en in de zomer dringt er minder hitte uw woning binnen. Bijkomend voordeel is dat u minder CO2 uitstoot wat goed is voor het milieu. Ook is HR++ beter geluiddempend in vergelijking tot enkel glas.

glaspunt-logo-1024x683

Gecertificeerd partner in glasisolatie

Overweegt u om binnenkort uw woning te isoleren door middel van isolatieglas, dan kunt u terecht bij onze betrouwbare partner Glaspunt. Glaspunt is de grootste glasservice van Nederland en is ISO 9001 gecertificeerd. U kunt daardoor zeker zijn van kwaliteit en betrouwbare service. Glaspunt biedt op dubbel glas en HR++ glas altijd 15 jaar garantie inclusief de montage. Zo bent u zeker van jarenlang plezier van uw investering.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over het isoleren van uw woning door middel van glas. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van de deskundige van Glaspunt. Glaspunt is 24 uur per dag 7 dagen in de week te bereiken via 088 – 452 77 86 of stuur een mail naar info@glas.nl.