Takkenkamp-254-1 kopie

Nieuws

Overname voeg- en metselactiviteiten Kleentec door Takkenkamp Groep

Kleentec heeft op 1-1-2020 haar voeg- en metselactiviteiten overgedragen aan Takkenkamp Groep. Door deze overname richt Kleentec zich compleet op haar specialisme: reiniging in de levensmiddelenindustrie. De vakmannen die zich hier bezighielden met metsel- en voegwerk zijn meer dan welkom bij Takkenkamp Groep, waar de volle focus ligt op het verduurzamen van de bebouwde omgeving door onder andere isolatie en gevelonderhoud. Een echte win-win situatie dus!

Over Takkenkamp

Takkenkamp Groep is een landelijke, gespecialiseerde aannemer in het verduurzamen van de bebouwde omgeving. Specialismen zijn Isolatie, Restauratie en Renovatie. Het van oorsprong Achterhoekse familiebedrijf werd ruim 85 jaar geleden opgericht en is door autonome groei en verschillende overnames uitgegroeid tot een speler van formaat in de bouwsector. Met een fors eigen personeelsbestand, een grote eigen materieel dienst en een prachtige portefeuille is de dagelijkse visie van de groep: Passie voor het vak, innovatie in het proces!

Over Kleentec

Kleentec is de hoogwaardig specialist als het gaat om natte reiniging en droogreiniging, desinfectering en productie klaar maken van lijnen in de levensmiddelenindustrie. Kleentec werd in 2001 opgericht, groeide autonoom en werd in 2016 overgenomen door Facilicom Services Group. Met deze schaalvergroting zet Kleentec nog meer in op haar visie: Uw resultaat meer glans!

Beide partijen kenden afgelopen jaren een voorspoedige en positieve ontwikkeling en ontmoeten elkaar regelmatig in de sector. Op prettige wijze werd door deze stap het beste voor beide partijen gerealiseerd.

nieuws-overname-kleentec