IMG_3493

Nieuws

Takkenkamp wint Rabobank Innovation Challenge in de categorie Energietransitie!

Rabobank Innovation Challlenge

Ja! Gewonnen!

Op 2 november 2021 werden de prijzen voor de Rabobank Innovation Challenge uitgereikt. In de categorie Energietransitie, voor duurzame innovaties in de bouwsector, mochten wij de prijs in ontvangst nemen! Het door onszelf ontwikkelde product Airofill® supreme insulation werd met deze mooie prijs bekroond. Volgens de jury heeft Takkenkamp met Airofill® supreme insulation: "koplopend ondernemerschap getoond waarbij een grote technische sprong gehaald is in isolatiewaarde. Bovendien is er potentie om het product circulair toe te passen.”

17ec635a-4e8d-4d64-82a7-7813e35e41f4
Rabobank Innovative Challenge
ec6c76a5-3c04-4b70-9421-b1771e8ea879

Nederland verduurzamen

Dagelijks dragen wij ons steentje bij aan de verduurzaming van Nederland. In onze projectbegeleiding en -uitvoering denken we altijd verder dan vandaag, waarbij onze bedrijfsvoering het verkleinen van onze voetafdruk centraal stelt. Én toch wilden we meer... en wisten we dat er veel meer mogelijk was. Dat was de vonk achter dit product. Na veel onderzoek, prototypes, praktijkervaring, bijschaven en álles weer opnieuw is Airofill® supreme insulation nu een markt gereed product. Na de eerste geslaagde projectpraktijken starten we binnenkort met een grote reeks woningen. Er is geen beter isolerend product op de markt dat daarnaast ook nog eens voldoet aan de circulariteitseis.

IMG_3492

Onze felicitaties

Wij feliciteren met name onze collega’s: Jan, Marcel, Martinus, Remon, Bas en Rob vanwege hun betrokkenheid bij de ontwikkeling van dit prachtige duurzame product. Natuurlijk ook onze felicitaties aan Straw Blocks Systems voor de prijs in de categorie Circulariteit en Signify voor de award in Slim & Gezond. 

Interesse in Airofill® supreme insulation?

Neem voor meer informatie contact op met Marcel van Haren. Hij vertelt u er graag meer over. Marcel is bereikbaar op telefoonnummer: 06-15169973.

Adviesgesprek aanvragen