Takkenkamp Groep-489-1 kopie

Nieuws

Regiodirecteur & Hoofd Productie regio Oost

Een gouden duo

Onze ambitie naar een echt integraal aanbod vraagt om meer aandacht en focus voor de mensen met wie en voor wie we dat doen. Onze medewerkers en onze klanten. Daarom kozen we ervoor om onze bedrijfsleidersrol uit te laten vloeien in een Regiodirecteur met focus op de markt & klant en het projectmanagement. Daarnaast een Hoofd Productie met aandacht voor de vaklieden, productie en techniek.

Voor de regio Oost koos Marc Nusselder bij deze splitsing zijn hart te volgen. Marc is 18 jaar bedrijfsleider van Takkenkamp Gevelonderhoud. Zijn passie voor het vak en het materieel maken hem het perfecte Hoofd Productie voor onze regio Oost. In deze rol zal hij tevens de nieuwe collega’s van de andere regio’s bijstaan die deze zelfde functie bekleden.

Dat betekende een vacature voor Regiodirecteur Oost in Zelhem, de ‘roots’ van onze Groep. Met veel plezier kunnen we mededelen dat Maik Jansen vanaf 6 april deze uitdaging komt invullen. Met ervaring aan de kant van de opdrachtgeverskant van de bouwkolom, weet hij als geen ander de klantreis binnen onze Groep samen met de collega’s invulling te gaan geven. Maik kenmerkt zich als een man met aandacht voor de mens en daarbij een strak oog op goed lopende processen. We denken op deze wijze een perfecte combinatie te vinden in de talenten van Maik en Marc en daarmee voor regio Oost een gouden duo te hebben.

We wensen zowel Maik als Marc heel veel plezier en succes!

nieuws-gouden-duo-marc-maik-social