dakisolatie-zonderlogo5-1-min

Nieuws

Terugblik 2019 woningcoöperatie Eigen Haard

eigen-haard-logoIn samenwerking met Tsavo hebben wij in 2019 voor woningcoöperatie Eigen Haard 294 woningen weten te verduurzamen! En om 2020 gelijk goed van start te gaan hebben wij de dag afgetrapt met een LEAN sessie voor een nieuw project met nog eens 102 woningen.

Namens Takkenkamp Isolatie bedanken wij alle betrokkenen voor de prettige samenwerking en kijken wij uit naar een succesvol 2020!

Vaste partner

Takkenkamp Isolatie is één van de vaste partners van de woningstichting in het verduurzamen van een groot gedeelte van haar woningen en bedrijfsruimten. Door middel van het SAVE project wil Eigen Haard de relatief lage energie labels (E, F of G) versneld wegwerken.

Over Takkenkamp Isolatie

Takkenkamp Isolatie is een professioneel, ervaren en landelijk opererend isolatiebedrijf met hoog gekwalificeerd personeel. Hiermee zijn we een innovatieve partner die maatwerk-oplossingen realiseert voor eigenaren en beheerders van gebouwen en woningen. Takkenkamp isolatie is onderdeel van de Takkenkamp Groep, die afzonderlijk of integraal uw woning of gebouw helpt verduurzamen door middel van voegwerk, onderhoud, renovatie, restauratie en isolatie. Deze (lange termijn) visie sluit goed aan bij Eigen Haard, die in de komende jaren een flinke verduurzaming van haar woningen wil realiseren.