trots_december22

Nieuws

TROTS! - December 2022

TROTS! - december 2022

Een ✨schitterende✨ editie van de TROTS!

Er is weer een nieuwe versie van ons personeelsblad TROTS! uit! Met de feestdagen in het vooruitzicht heeft deze editie het passende thema schitteren(d).
 
In deze TROTS! vertellen collega’s wat hun werk schitterend maakt. Hoe tevreden we zijn we over ons werk, lees je in de uitslag van het Medewerkers Tevredenheidsonderzoek. Sharon Wendels vertelt over hoe zij schittert als Recruiter voor Takkenkamp Groep. In het artikel van KAM gaat René Flokstra in op Kwaliteit en Veiligheid van het afgelopen jaar. Collega’s Tiemo Zwan, Ilias Sadqi, Rick Evers en Marco Brauns vertellen over hun schitterende loopbaan bij Takkenkamp en als nieuwe Manager Particulier Advies stelt Wouter Donderwinkel zich graag aan jullie voor. Natuurlijk worden er weer een aantal schitterende projecten uitgelicht, is er een financiële update en meer.
 
Wij wensen iedereen gezellige feestdagen  en een goede start van 2023! We maken er ook volgend jaar weer een schitterend jaar van! Veel leesplezier! 
trots_december22

Lees hier de TROTS!

Klik voor een schermvullende weergave.

Ook bij ons werken?

Wil jij ook een echt vak leren of blijven bouwen aan je kennis? Kijk voor onze vacatures op werkenbijtakkenkamp.nl.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen met én zonder ervaring die willen meewerken aan de verduurzaming van Nederland.

Werken bij Takkenkamp