Takkenkamp-spouwmuurisolatie

Nieuws

VENIN maakt zich sterk voor de isolatiebranche

Vrijwel alle sectoren ondervinden de gevolgen van de Corona-crisis. Ook de isolatiebranche merkt de gevolgen hiervan. Juist nu we op de goede weg zijn om Nederland te verduurzamen willen we hier ook mee doorgaan!

We zijn trots op al onze collega’s van VENIN bedrijven die iedere dag op een veilige manier op pad zijn om woningen te isoleren. Ondanks deze zware omstandigheden waar we met z’n allen doorheen moeten blijven we positief en zorgen wij er voor dat we isolatiemaatregelen blijven aanbieden.

Door te kiezen voor een bij VENIN aangesloten bedrijf weet u dat er gewerkt wordt met een vakkundig, kwaliteitsbewust, ervaren en gekwalificeerd bedrijf.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? In de meeste gevallen kunnen wij u op afstand al van passend advies voorzien! Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Pas goed op u zelf! Dan gaan wij door om Nederland verder te verduurzamen…

Takkenkamp Isolatie, houdt de energie in huis

, provider_name=YouTube, provider_url=https://www.youtube.com/, thumbnail_height=360, thumbnail_url=https://i.ytimg.com/vi/QmoZa6CQMfw/hqdefault.jpg, thumbnail_width=480, title=VENIN isolatie corona, type=video, version=1.0, width=200}, oembed_url=https://youtu.be/QmoZa6CQMfw, size_type=auto, source_type=oembed, width=200, supported_oembed_types=[video]}" title="widget_1631524824874" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Advies op afstand

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

In de meeste gevallen kunnen wij u op afstand al van passend advies voorzien! Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Pas goed op u zelf! Dan gaan wij door om Nederland verder te verduurzamen…

Takkenkamp Isolatie, houdt de energie in huis

Takkenkamp Groep-760-1-min