Aalsmeer

Contact Takkenkamp Regio West

Regio West Aalsmeer

Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Regio West
Adres: Mr. Jac Takkade 3
1432 CA Aalsmeer

Telefoon: 075 - 622 70 84
E-mail: west@takkenkamp.com

KvK: 83711813
Bank: NL46 RABO 0372 8769 27

Vestiging Aalsmeer

In het westen heeft Takkenkamp een vestiging in Aalsmeer. De specialisten werken vanuit vestiging door heel Nederland maar hebben hun zwaartepunt liggen in en om de randstad. Uw wensen en doelen, uw woonomstandigheden en de condities en mogelijkheden van uw woning of gebouw, vormen de kaders voor ons maatwerkadvies. Elke woning of elk gebouw is uniek en vraagt om een eigen methode maar ook materiaal om te isoleren. Takkenkamp Aalsmeer verzorgt isolatie in drie hoofdvormen: vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie. Dit zijn tevens de methoden met de snelste terugverdientijd en een onmiddellijke verhoging van uw wooncomfort!

Vloerisolatie Aalsmeer

Geen koude voeten meer

Veel mensen denken dat hun vloer reeds geïsoleerd is, maar bij gebouwen en woningen met een bouwjaar van voor 1982 is dat heel vaak niet het geval. Een niet geïsoleerde vloer zorgt naast een hoge energierekening ook voor koude voeten, dus weinig wooncomfort. Binnen 1 dag kunnen onze specialisten beide tot het verleden laten behoren. 

Meer over vloerisolatie
isolatie-gezin-binnen-1-min

Spouwmuurisolatie Aalsmeer

Aangenaam woonklimaat en besparen op energie

Juist bij woningen met een bouwjaar tussen de 1925-1990 is een spouwmuur vaak niet geïsoleerd. U merkt meteen het verschil; een besparing op uw energiekosten en een aangenamer woonklimaat in de winter, maar ook de zomer zijn directe verdiensten. Naast deze voordelen werkt u met minder stookkosten ook mee aan een beter milieu en daar profiteren we uiteindelijk allemaal van.

Meer over spouwmuurisolatie
isolatie-adviseur-1-1-min

Dakisolatie Aalsmeer

Lagere energiekosten door dakisolatie

Onze specialisten in Aalsmeer brengen tevens dakisolatie aan. Gebruikt u de zolder als opbergplaats of wordt er hier ook geslapen en dus verwarmd? Het is allemaal van belang voor ons isolatieadvies. Het uiteindelijke doel: naast een verlaging van de energiekosten wordt uw wooncomfort niet alleen verhoogd door warmte in de winter en koelte in de zomer maar ook door vermindering van geluidsoverlast van buiten en het sterk verminderen van ongedierte en schimmels.

Meer over dakisolatie
Takkenkamp-isolatie-dakisolatie-min

Advies op maat?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het verduurzamen van uw woning? Wij geven graag advies op maat!

Persoon13