Contact

Vestiging Veendam

Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Let op: Deze vestiging is gesloten.

Regio Noord

Adres: Orionweg 7,
9641 MN Veendam

Postbus 210, 9640 AE Veendam

Telefoon: 0598 - 66 67 17
E-mail: info@takkenkamp.com
KvK: 02329908
Bank: NL24 RABO 0308 5739 86

Isolatie Veendam

Vestiging Veendam is de noordelijkste vestiging van de Takkenkamp Groep. Vanuit deze vestiging gaan onze specialisten dagelijks, met name vanaf het noorden tot het midden van Nederland, het land door om onroerend goed (woningen en gebouwen) te isoleren. Op basis van gedegen vooronderzoek wordt er een advies uitgebracht voor het meest passende isolatiemateriaal en de beste methode. Ieder gebouw is immers uniek en wensen en gebruik van woningen en gebouwen verschillen dus in ieder geval zal het advies maatwerk zijn. Takkenkamp Veendam is thuis in zowel vloerisolatie, als spouwmuurisolatie, als dakisolatie. Dit zijn tegelijkertijd de typen isolatie die over het algemeen de snelste terugverdientijd kennen. Kortom uw isolatiepartner in de volle breedte!

Vloerisolatie Veendam

Geen koude voeten meer

Met vloerisolatie werkt u direct aan een hoger wooncomfort en minder stookkosten. Meteen na het aanbrengen van vloerisolatie behoren koude vloeren tot het verleden! Wist u dat woningen met een bouwjaar voor 1982 standaard geen vloerisolatie hebben? Valt uw woning in deze categorie; dan is vloerisolatie een hele goede optie.

Meer over vloerisolatie
isolatie-gezin-binnen-1-min

Spouwmuurisolatie Veendam

Aangenaam woonklimaat en besparen op energie

Bij woningen met een bouwjaar van voor 1980 is vaak een spouwmuur aanwezig, maar deze is vaak nog niet geïsoleerd. Ook met spouwmuurisolatie merkt u heel snel de verschillen; zowel op uw energierekening als in het te genieten wooncomfort. Uw huis is sneller en langer warm in de winter en blijft langer koel in een warme zomer.

Meer over spouwmuurisolatie
isolatie-adviseur-1-1-min

Dakisolatie Veendam

Lagere energiekosten door dakisolatie

Ook de dakisolatie wordt uitgevoerd door onze specialisten uit Veendam. Wist u dat bij een slecht of matig geïsoleerd dak maar liefst een derde van de warmte verloren gaat via het dak? Zeker als er op deze verdieping geleefd en dus gestookt wordt.

Meer over dakisolatie
Takkenkamp-isolatie-dakisolatie-min

Advies op maat?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het verduurzamen van uw woning? Wij geven graag advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen