Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit 2018-11-08T09:22:15+00:00

Uiteindelijk is het allerbelangrijkst dat iedereen aan het eind van de werkdag weer veilig thuiskomt.

Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteindelijk willen wij altijd kwaliteit toevoegen.

Veiligheid

Op onze projecten staat veiligheid voorop en mag dan ook nooit een discussie zijn. Met moderne hoogwerkers, steigers en overig materieel, maar vooral goed opgeleide en geïnstrueerde mensen en vooraf uitgebreide Risico Inventarisaties verkleinen we de risico’s tot het minimale. Door altijd LMRA’s uit te voeren en volgens een strak schema Toolboxen en werkplekinspecties uit te voeren, houden we focus en verbeteren we continue onze processen. Als organisatie hebben we hier hoge prioriteit aan gegeven door een fulltime KAM-coördinator aan te stellen. Hierdoor is er volledige focus en zijn we op de hoogte van de meest actuele regels en richtlijnen.

Kwaliteit

Kwaliteit toevoegen: dat is waar Takkenkamp Gevelonderhoud voor staat. Dat kunnen we alleen voor u realiseren wanneer we er voortdurend alles aan doen om onze kwaliteit op alle fronten voor u te waarborgen. Wij zijn ISO9001-2015 en VCA**-gecertificeerd, in het bezit van het KOMO-procescertificaat (BRL 2826-00) voor de vakgebieden metselen (URL 2826-01), voegen (URL 2826-03) en het aanbrengen van renovatiespouwankers (URL 2826-06)

Ons VGO keur zorgt voor een scherpe en heldere analyse op het gebied van samenwerken en zo geven we ook inhoud aan de strategische vastgoed keuzes op het gebied van meerjarig gevelonderhoud. Het VGO keur is een strak geregisseerd keurmerk waar ook de financiële toets zwaar weegt. U bent dus ook verzekerd van een financieel solide partner

In het restauratie vakgebied beschikken wij als enige specialist in Nederland over de kwalificaties van ERM op het gebied van historisch voegwerk (URL 4006) en historisch metselwerk (URL 4003). Tevens zijn we door de Provincie Gelderland erkend Kennis en Kunde bedrijf.

Naast de externe toetsing zetten we zelf graag nog een stap. Door project audits, werkplek inspecties en interne kwaliteitscontroles uit te voeren, spreken we ook elkaar als collega’s aan op de afspraken en doelen die we met elkaar bepalen.


Lees meer over de werkzaamheden van KAM coördinator Robbert Mellendijk.

Advies op maat
Contact