Groningen_isolatie_localpage

Subsidie isolatie in Groningen en Noord Drenthe

Isoleer uw woning met extra subsidie

Subsidie voor huiseigenaren in Groningen en Noord-Drenthe

Uw woning energiezuinig en meer wooncomfort

Goed nieuws voor huiseigenaren in de regio Groningen en Noord-Drenthe! De Rijksoverheid, samen met de provincie Groningen en lokale gemeenten, stellen maar liefst 1,65 miljard euro beschikbaar voor isolatiemaatregelen. Het recent aangekondigde subsidieprogramma, voortkomend uit Nij Begun, is een welkome stimulans voor huiseigenaren in Groningen en delen van Noord-Drenthe. Deze subsidie, ter compensatie van de aardbevingsellende, biedt substantiële financiële steun voor isolatiemaatregelen.

Bij Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers staan we klaar om u te helpen bij het isoleren van uw woning, zodat u kunt genieten van een comfortabeler en energiezuiniger huis. Ontdek hier hoe u kunt profiteren van deze subsidiemogelijkheden en waarom Takkenkamp de juiste keuze is voor uw isolatieproject.

 

Subsidie voor isolatie in Groningen en Noord-Drenthe

Financiële ondersteuning versterkingsgebied

De maatregel geldt met terugwerkende kracht vanaf 25 april 2023 en loopt door tot en met 31 december 2035. Alle noodzakelijke maatregelen tot de standaard voor woningisolatie vallen onder deze aanpak. Of u nu in het versterkingsgebied woont of net daarbuiten, er zijn aanzienlijke bedragen beschikbaar gesteld om uw isolatieproject te ondersteunen. Alle huiseigenaren in de provincie Groningen en de Drentse gemeenten Tynaarlo, Noordenveld en Aa en Hunze komen in aanmerking voor deze subsidie. Dit is inclusief de al bestaande ISDE-subsidie.

  • Volledige vergoeding voor eigenaren in het versterkingsgebied: Huiseigenaren in het versterkingsgebied kunnen tot maximaal 40.000 euro subsidie ontvangen, wat gelijk staat aan honderd procent van de isolatiekosten.
  • Gedeeltelijke vergoeding voor eigenaren buiten het versterkingsgebied: Buiten het versterkingsgebied is er nog steeds een aanzienlijke subsidie beschikbaar, tot maximaal 20.000 euro. Hierbij wordt de helft van de isolatiekosten vergoed.
  • Speciale regeling voor minima: Huiseigenaren die buiten het versterkingsgebied wonen met een inkomen tot 140 procent van het wettelijk minimumloon kunnen ook profiteren van de maximale subsidie van 40.000 euro.
  • Huurders profiteren ook: Woningcorporaties krijgen in totaal 200 miljoen euro om huurwoningen te isoleren, zodat ook huurders een lagere energierekening krijgen.
groningen_subsidie_staand_web

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gratis en vrijblijvend advies

Advies op maat

Begin vandaag nog met uw isolatieproject en profiteer van de voordelen van een goed geïsoleerd huis in Groningen en Noord-Drenthe!

Persoon19

Dakisolatie in Groningen

Bespaar op energie en verhoog het wooncomfort

Een goed geïsoleerd dak is essentieel voor een energiezuinig huis. Bij Takkenkamp kunnen we uw dak isoleren, waardoor u jaarlijks bespaart op stookkosten en bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot. Bovendien zorgt een goed geïsoleerd dak voor aanzienlijk meer wooncomfort, vooral als u overweegt om een geïsoleerd dakraam te plaatsen.

Ik wil een adviesgesprek
Takkenkamp_web_dakisolatie_lachen

Spouwmuurisolatie in Groningen

Geen energieverspilling meer!

Spouwmuurisolatie is een uitstekende keuze voor huizen gebouwd vóór 1980 in Groningen. Door uw spouwmuren te isoleren, kunt u aanzienlijk besparen op energiekosten, de waarde van uw huis verhogen en het wooncomfort verbeteren.

 

Adviseer mij hier over!
Spouw-vullen-min

Vloerisolatie in Groningen

Geen vochtproblemen meer in huis

Met vloerisolatie voorkomt u vochtproblemen in huis en behoren koude voeten tot het verleden. Behalve een comfortabelere leefomgeving is deze ook een stuk energiezuiniger nadat uw de vloer heeft laten isoleren. Wilt u de vloer van uw woning in Groningen laten isoleren, dan zijn hiervoor 2 mogelijkheden: u kunt de onderkant van de vloer laten isoleren (vloerisolatie) of de bodem van de kruipruimte (bodemisolatie).

Adviseer mij hierover!
vloerisolatie

Gecertificeerd en jarenlange ervaring in het verduurzamen van woningen

Waarom kiezen voor Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers?

Bij Takkenkamp hebben we jarenlange ervaring in het isoleren en verduurzamen van woningen door het hele land. Als gecertificeerd isolatiebedrijf en partner van Vattenfall bieden we niet alleen hoogwaardige isolatieoplossingen, maar hechten we ook veel waarde aan persoonlijk advies en klanttevredenheid. Onze experts staan klaar om u te helpen bij elke stap van uw isolatieproject, van advies op maat tot professionele installatie.

Meer informatie over isolatie in Groningen

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek

Wilt u profiteren van de isolatiesubsidies en uw huis verduurzamen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Onze experts staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakt isolatieplan voor uw woning te bespreken. Bij Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers helpen we u graag om van uw huis een comfortabelere en energiezuinigere plek te maken.