Gevelrenovatie kosten

Een hoger rendement als resultaat

Een buitenmuur als nieuw

Een mooie en veilige buitenmuur zonder scheuren en barsten in de stenen en voegen, waardoor u met de aanwezige isolatie ook nog eens een hoger rendement behaalt. Dát is het resultaat van gevelrenovatie. Is uw gevel nu ergens kapot? Vuil en verouderd? Of zijn er andere problemen die de werking van de isolatie in de weg staan? Schakel dan een vakman in om dit op te lossen. Zo wordt uw buitenmuur weer als nieuw. Maar natuurlijk wilt u wél eerst weten wat de gevelrenovatie kosten zijn.

Kosten gevelrenovatie m2

Offerte op maat

Wij vermelden op onze website geen kosten voor gevelrenovatie in m2. Iedere situatie is namelijk anders. Daarom geven wij u liever goed en eerlijk advies en maken wij op basis daarvan een passende offerte. Daarin nemen wij verschillende aspecten mee. Om te beginnen vindt u in uw offerte natuurlijk de werkzaamheden die wij voor u mogen uitvoeren. Moeten we scheuren in het metselwerk herstellen? Lood vervangen? Uw schoorsteen renoveren? Oud en roestend ijzerwerk vervangen? Spouwmuurankers aanbrengen? Voegwerk herstellen? Of de gevel reinigen en impregneren? Uw wensen hebben invloed op de totale kosten.

Takkenkamp Groep-161

Kosten gevelrenovatie

Een eerlijk advies

Afhankelijk van de staat van uw gevel bepalen wij vóór het maken van de offerte welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren, en als dat kan ook alvast hóe. Zo vindt u op de offerte een eerlijk advies en gespecificeerde kosten voor gevelrenovatie. Wilt u bijvoorbeeld uw gevel laten reinigen, dan kan dat op verschillende manieren. Denk aan reinigen onder hoge druk en door zandstralen. Ook qua voegwerk is er veel mogelijk.

We kunnen een prefab mortel gebruiken, maar kunnen uw voegwerk ook volledig zelf samenstellen. Verder zijn er verschillende manieren om voegwerk aan te brengen, zoals snij-/knipwerk en platvol. De ene manier van aanbrengen is tijdsintensiever dan de andere, dus dit heeft invloed op uw investering. Alle kosten voor gevelrenovatie brengen wij graag zo goed mogelijk voor u in kaart.

Takkenkamp-beton-gevel-herstel-1-min

Gevelrenovatie prijzen

Ook andere, vaak praktische aspecten spelen een rol bij het antwoord op de vraag: “Wat zijn de prijzen voor gevelrenovatie?” Hieronder geven we twee voorbeelden.

  • Hoe is de situatie rondom de woning of het pand? Kunnen we gemakkelijk bij de gevel of staan er obstakels in de weg?
  • We werken veilig en efficiënt met eigen steigers en hoogwerkers, maar wat is in uw situatie nodig? Moeten we een rolsteiger op wielen of een vaste steiger meenemen? En zijn voor de veiligheid netten rondom de steiger nodig?

Prijs gevelrenovatie

De prijs voor gevelrenovatie wordt bepaald nadat alle aspecten en wensen voor uw situatie duidelijk zijn. We kijken dus niet alleen naar het aantal vierkante meters. Onze adviseur komt graag bij u langs om de situatie goed in te schatten. Hij weet precies waar hij op moet letten en maakt op basis daarvan een gespecificeerde offerte. Bent u benieuwd naar de kosten in uw specifieke situatie? Aarzel vooral niet om een adviesgesprek aan te vragen.

Advies op maat?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van gevelrenovatie? Neem contact met ons op, wij geven u graag advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen