Takkenkamp fotografie-86-1

Isolatie Apeldoorn

Verduurzaam uw woning in Apeldoorn

Met de historische binnenstad, de vele parken en topattracties als de Apenheul en Paleis het Loo is er in Apeldoorn altijd genoeg te beleven - dat weet u als inwoner natuurlijk als geen ander. Apeldoorn is bovendien een groene stad, met verschillende groene wijken en grootse plannen van de gemeente om de binnenstad de komende decennia te ontwikkelen tot een stadspark. Wilt u hier een steentje aan bijdragen door uw woning te verduurzamen door isolatie? Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers is een gecertificeerde partij met ruim 80 jaar ervaring én een vestiging in Apeldoorn. Bij ons heeft u mogelijkheden voor het isoleren van uw gevel, vloer én dak. Wij vertellen u graag meer over uw opties.

Spouwmuurisolatie in Apeldoorn

De voordelen van spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie biedt veel voordelen - zeker als uw Apeldoornse woning gebouwd is vóór 1980. U kunt met deze vorm van isolatie namelijk veel geld besparen en u verdient de relatief lage investering (€ 15,- tot € 30,- per m2) al in ongeveer 4 jaar terug. Het rendement van spouwmuurisolatie is daarmee vergelijkbaar met een rente van 10 % op uw spaarrekening (volgens berekeningen van MilieuCentraal). Naast besparing verhoogt spouwmuurisolatie de waarde van uw woning én verlaagt u hiermee uw CO2-uitstoot. En laten we één van de belangrijkste voordelen niet vergeten: u verhoogt hiermee het wooncomfort in uw huis, omdat u tocht vermijdt.

Vloerisolatie in Apeldoorn

Bespaar op energie en verhoog het wooncomfort

Ook vloerisolatie biedt kansen. Zo heeft u geen last meer van vochtproblemen in uw woning, omdat er geen kou meer via de vloer optrekt. Koude voeten zijn verleden tijd. Ook bespaart u flink op de energiekosten. Het rendement van vloerisolatie is volgens berekeningen van Milieu Centraal vergelijkbaar met een rente van 7 % op uw spaarrekening. Wilt u de vloer van uw woning in Apeldoorn laten isoleren, dan zijn hiervoor 2 mogelijkheden: u kunt de onderkant van de vloer laten isoleren (vloerisolatie) of de bodem van de kruipruimte (bodemisolatie).

Takkenkamp Groep-335-1

Dakisolatie in Apeldoorn

Geen energieverspilling meer!

Een dak zonder goede isolatie is één van de grootste energieverspillers in huis. Door het dak van uw huis in Apeldoorn door ons te laten isoleren, bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten. Het rendement van dakisolatie is daarmee vergelijkbaar met een rente van 9 % op uw spaarrekening (volgens berekeningen van MilieuCentraal). En dakisolatie biedt u nog meer. Natuurlijk verhoogt u uw wooncomfort flink. Wanneer u tegelijk met de dakisolatie een geïsoleerd dakraam plaatst, maakt u zelfs van de meeste donkere zolder een lichte, fijne en behaaglijke woonruimte. Doordat u minder energie verbruikt, draagt u ook bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. En tot slot verbetert u met dakisolatie uw woning, waardoor de waarde stijgt.

takkenkamp website edwinvandegraaf fotografie-144-1

Advies op maat

Wilt u uw woning isoleren, dan is advies aanvragen de eerste stap. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden en de bijbehorende kosten? Vraag dan vandaag nog een gratis adviesgesprek aan over de isolatie van uw huis. Wij komen graag bij u langs in Apeldoorn.

Persoon5