Takkenkamp Groep-322-1

Isolatie Deventer

Verduurzaam uw woning in Deventer

In de levendige hanzestad Deventer, gelegen aan de IJssel, is de rijke historie goed bewaard gebleven. Schitterende monumenten, mooie pleinen, oude musea: u vindt het er allemaal. En tijdens één van de vele culturele evenementen zoals de boekenmarkt, Deventer op Stelten en het Dickens Festijn is het nóg gezelliger in de stad. Maar wie in Deventer woont, weet dat de stad ook erg groen is. De gemeente streeft er zelfs naar om in 2030 een klimaatneutrale stad te zijn. Minder energie gebruiken is een belangrijke manier om dit doel te realiseren. Door uw woning te isoleren, draagt u hier uw steentje aan bij.

Isolatiebedrijf Deventer

Uw woning verduurzamen

En daar helpen wij u graag mee. Takkenkamp Vastgoedverduurzamers is een gecertificeerd isolatiebedrijf met een vestiging in Apeldoorn - om de hoek van Deventer dus - én met ruim 80 jaar ervaring in isolatie. Bij ons heeft u mogelijkheden voor het isoleren van uw spouwmuur, vloer én dak. Wij vertellen u graag meer over uw opties bij ons isolatiebedrijf.

Dakisolatie in Deventer

Bespaar op energie en verhoog het wooncomfort

Omdat een niet goed geïsoleerd dak één van de grootste energieverspillers in huis is, vertellen wij u hier eerst over. Door het dak van uw huis in Deventer door ons te laten isoleren, bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten. Het rendement van dakisolatie is daarmee vergelijkbaar met een rente van 9 % op uw spaarrekening (volgens berekeningen van MilieuCentraal). Doordat u minder energie verbruikt, draagt u natuurlijk ook bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Verder biedt een goed geïsoleerd dak u simpelweg ook meer wooncomfort. En plaatst u tegelijk met de dakisolatie een geïsoleerd dakraam, dan verandert u een donkere zolder in een lichte woonruimte waar u graag tijd in doorbrengt.

Isovlas 20161128 - 02-1

Spouwmuurisolatie in Deventer

Geen energieverspilling meer!

Niet alleen het isoleren van uw dak levert voordelen op, ook spouwmuurisolatie is een goede keuze. En het is zeker een goede keuze als u als Deventenaar woont in woning die gebouwd is vóór 1980. In dat geval kunt u met spouwmuurisolatie veel geld besparen, waarbij u de relatief lage investering (€ 15,- tot € 30,- per m2) al in ongeveer 4 jaar terugverdient. Het rendement van spouwmuurisolatie is daarmee vergelijkbaar met een rente van 10 % op uw spaarrekening (volgens berekeningen van MilieuCentraal). En naast besparing verhoogt spouwmuurisolatie natuurlijk de waarde van uw huis én uw wooncomfort.

Spouw-vullen

Vloerisolatie in Deventer

Geen vochtproblemen meer in huis

Kiest u voor vloerisolatie voor uw woning in Deventer, dan heeft u geen last meer van vochtproblemen in huis. En omdat kou niet meer via de vloer kan optrekken, zijn koude voeten verleden tijd. Ook bespaart u flink op de energiekosten als u uw vloer door ons laat isoleren. Het rendement van vloerisolatie is volgens berekeningen van Milieu Centraal vergelijkbaar met een rente van 7 % op uw spaarrekening. Wilt u inderdaad de vloer van uw woning in Deventer laten isoleren, dan zijn hiervoor 2 mogelijkheden: u kunt de onderkant van de vloer laten isoleren (vloerisolatie) of de bodem van de kruipruimte (bodemisolatie).

Subsidie isolatie Deventer

Komt u in aanmerking voor subsidie?

Als woningeigenaar kunt u in Deventer aanmerking komen voor verschillende energieregelingen. Voor een subsidie voor isolatie gaat het om:

Subsidie isolatie gemeente Deventer

Deventer Energie Coöperatie

Speciaal voor alle Deventenaren die hun huis willen verduurzamen is er bovendien de Deventer Energie Coöperatie. Hun Energieloket is het startpunt voor al uw vragen over subsidies voor isolatie in de gemeente Deventer.

Isolatieadvies

Wilt u uw woning isoleren, dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden en de bijbehorende kosten bij Takkenkamp? Vraag dan vandaag nog een gratis adviesgesprek aan over de isolatie van uw huis. Wij komen graag bij u langs in Deventer.

Persoon8