Takkenkamp Projecten Fotografie mei 2023-359 kopie

Takkenkamp als eerste en enige gecertificeerd voor biobased dakisolatie

Koploper in duurzaamheid en innovatie

Sinds afgelopen vrijdag, 31 mei 2024, is Takkenkamp het eerste én enige isolatiebedrijf in Nederland dat gecertificeerd is voor biobased dakisolatie. Deze certificering, uitgereikt Insula Certificatie toont aan dat we koploper zijn wat betreft duurzaamheid en innovatie. Download het certificaat van onze downloads pagina

Wat is Biobased Dakisolatie?

Biobased dakisolatie is gemaakt van natuurlijke materialen zoals vlas, stro, hennep en houtvezel. Deze materialen zijn duurzaam, milieuvriendelijk, verminderen onze afhankelijkheid van niet-hernieuwde grondstoffen. Daarnaast slaan de natuurlijke materialen CO2 op tijdens de teelt en groei van het gewas. 

Biobased dakisolatie is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor woningen. Door de uitstekende temperatuurregulatie zorgt het voor een gezond binnenklimaat. Woningen blijven in de winter warmer en in de zomer koeler. Het draagt bij aan geluidsisolatie en heeft brandwerende eigenschappen. Dankzij de lange levensduur, is het een duurzame investering voor elke woning.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.
Takkenkamp Projecten Fotografie mei 2023-364 kopie

Extra subsidie biobased isoleren

Als extra stimulans voor het gebruik van biobased isolatiematerialen, is er momenteel extra subsidie beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen. Door te kiezen voor biobased dakisolatie, draagt u dus niet alleen bij aan een beter milieu maar profiteert u ook nog eens van een extra bonus bovenop de standaard subsidie op isolatie. Deze subsidie maakt het nog aantrekkelijker om te investeren in een duurzame toekomst.

Airofill_adviesbureau

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Benieuwd naar de mogelijkheden van biobased dakisolatie met Isovlas voor uw woning? Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te voorzien van vrijblijvend en persoonlijk advies op maat. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen! Samen werken we aan een duurzame en energiezuinige toekomst!

Gratis en vrijblijvend advies
Takkenkamp Fotografie-3-1-min