Steigers

Steigers 2020-11-12T14:54:36+00:00

Dagelijks werken onze mensen op hoogte. Dit doen we veilig en op ons eigen materiaal.

Een goede en stabiele samenwerking met de topleveranciers uit de branche is hiervoor de basis. Een (risico) inventarisatie in het voortraject, waarbij alle werkzaamheden worden doorgenomen die op de steiger plaatsvinden, resulteert in maatwerkoplossing. Van lichte aluminium rolsteiger, Layher Blitz renovatiesteiger tot de zware Layher All Round metselsteiger waarbij ook combinaties mogelijk zijn.

Er wordt gebouwd conform de steigerrichtlijn. De ene keer conform de standaardconfiguratie, de andere keer wordt er een uitgebreide tekening en berekening gemaakt door onze eigen medewerkers. Het uittrekken van de materialen, sorteren, laden-lossen, transport en (de)montage wordt allemaal in eigen beheer uitgevoerd. Ook de inzet van knikladers, shovels en verreikers op de montagelocatie vindt in eigen beheer plaats.
Alleen op deze manier kunnen wij optimale betrouwbaarheid en veiligheid garanderen aan onze eigen medewerkers en alle overige betrokken partijen.

Een veilig en voorspelbaar proces m.b.v. gediplomeerde medewerkers en veilig door VCA** en strak geregisseerd door ISO 9001.

  • Layher Blitz steiger ca 65.000m²

  • Layher All round ca. 10.500m²

  • Skyworks rolsteiger ca. 2.900m²

Advies op maat
Contact