Takkenkamp Groep-133

Materieel verhuur

Flexibiliteit, veilige werksituatie en kwaliteit

Materieel verhuur

Eigen steigers en hoogwerkers

Eigen materieel geeft flexibiliteit, zorgt voor een veilige werksituatie én is een belangrijke factor voor het leveren van kwaliteit. Daarom werken wij voornamelijk met inzet van eigen steigers en hoogwerkers. Onze medewerkers hebben hiermee een eenduidige manier van werken, zodat ze bij u op locatie direct aan de slag kunnen.

takkenkamp website edwinvandegraaf fotografie-130-1-min

Eigen steigers

De juiste steiger voor uw situatie

Onze mensen werken dagelijks op hoogte en wij willen dat zij daar veilig zijn. Op basis van een (risico-)inventarisatie in het voortraject kiezen wij de juiste steiger voor uw situatie. Dat kan een lichte aluminium rolsteiger zijn, maar ook een Layher Blitz renovatiesteiger of een wat meer complexe Layher All Round steigerconstructie.

Alle mogelijke steigers monteren wij uiteraard conform de steigerrichtlijn. Het uitdenken en tekenen van de constructie en de materialen, het sorteren, het laden-lossen, het transport én de (de)montage voeren wij in eigen beheer uit. En om het onze mensen makkelijker te maken - maar zéker ook om efficiënt te werken - zetten we shovels, heftrucks, kranen en of verreikers in om op locatie uw opdracht optimaal uit te voeren.

Takkenkamp-112-1-min

Eigen hoogwerkers

Een integrale kijk op de inzet

Is een hoogwerker efficiënter dan een steiger? Dan zetten wij die voor u in. Wij willen namelijk wel veilig en efficiënt werken, maar geen onnodige kosten maken. Van auto hoogwerkers tot zelfrijdende hoogwerkers in allerlei soorten en maten: voor iedere situatie hebben wij een oplossing. Daarbij kijken wij niet alleen welke werkhoogte en reikwijdte nodig is, maar ook of de weg afgezet moet worden en of er rijplaten nodig zijn om de ondergrond te beschermen. U kunt dus rekenen op een integrale kijk op de inzet van ons materieel. En natuurlijk worden onze hoogwerkers bestuurd door (Ipaf-) gecertificeerde medewerkers.

Hoogwerker_70m-2-1 kopie

Zakelijk partner

Partner in verduurzamen

De energietransitie van de gebouwde omgeving in Nederland vormt een grote maatschappelijke uitdaging. Op professionele vastgoedbeheerders drukt de verplichting en/of ambitie een bijdrage te leveren aan dit energievraagstuk. De vastgoedportefeuille moet de komende jaren worden verduurzaamt. Het maken van strategische keuzes is een voorwaarde voor organisaties om toekomstbestendig te zijn.

Wij maken graag onderdeel uit van de invulling voor deze uitdaging. We denken graag met u mee over duurzame oplossingen en verschillende scenario’s. We houden daarbij zowel uw doelen als uw budget in het oog. Kwaliteit is daarbij altijd leidend.

Lees meer over onze samenwerking
Takkenkamp-62

Advies op maat?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, wij geven u graag advies op maat!

Adviesgesprek aanvragen