Voordelen Aminotherm

5 voordelen van Aminotherm isoplusschuim

Isolatieherstel met isoplusschuim

Zijn uw spouwmuren in het verleden al geïsoleerd, maar is de isolatiewaarde ver te zoeken omdat het materiaal krimpt of verpulvert? Dan is spouwmuurisolatie met Aminotherm isoplusschuim een uitstekende oplossing. De vijf belangrijkste voordelen van isolatieherstel met isoplusschuim leest u hier!

Animotherm

1. Makkelijke verwerking

Het oude isolatiemateriaal in de spouw hoeft niet eerst te worden verwijderd, maar kan gewoon in de spouw blijven. Het isoplusschuim vult de overige ruimte, met als resultaat een goed geïsoleerde spouwmuur.

2. Hogere isolatiewaarde

Isolatie die vroeger werd aangebracht is tegenwoordig al snel te overtreffen met huidige isolatiematerialen. Met Aminotherm isoplusschuim bereikt u een aanzienlijk hogere isolatiewaarde en dus meer wooncomfort en energiebesparing.

3. Vloeibaar aangebracht

Het product wordt in vloeibare vorm verwerkt en wordt schuim wanneer het in de spouwmuur is aangebracht. Doordat het materiaal vloeibaar verwerkt wordt, komt het ook in de kleinste kieren en naden. Dat betekent een 100% gevulde spouw!

4. Damp-open en waterafstotend

Als de buitenmuur nat wordt door regen, zal het vocht niet door de isolatielaag binnendringen naar de binnenmuur. De muur blijft ‘ademen’ omdat de isolatielaag wel waterdamp doorlaat van binnen naar buiten.

5. Ook bij recentere bouwjaren mogelijk

Is uw woning gebouwd tussen 1975 en 1990? Dan is er een grote kans dat de spouwmuren van uw woning al geïsoleerd zijn. vaak werd in deze periode licht geïsoleerd met isolatiematerialen waarvan de waarde ver te zoeken is. Bij deze recentere bouwjaren is het in tegenstelling tot isolatie met EPS of Supafil wél mogelijk om bij te isoleren!

Meer weten?

Interesse in meer informatie over Aminotherm isoplusschuim of een adviesgesprek over spouwmuurisolatie? Neem dan contact met ons op.

Adviesgesprek aanvragen