Zomerkorting

Profiteer van onze zomerkorting

Profiteer van verkoeling in huis met 10% zomerkorting


Helaas is onze zomeractie verlopen, wel kunt u nog steeds gebruik maken van de subsidieregeling. Wilt u hier meer informatie over? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan, onze adviseurs staan u graag te woord!

Houd uw huis koel

De zomer staat weer voor de deur. Maar hoe houd u het hoofd koel met de warme temperaturen? Isolatie zorgt voor verkoeling in uw huis. Het is een effectieve en milieuvriendelijke oplossing. Isolatie levert u niet alleen in de zomer verkoeling op. Het zorgt ook in de winter voor een hoger comfort en een forse besparing op uw energierekening.

Mogelijkheden

Het isoleren van spouwmuren zorgt ervoor dat warmte minder snel de woning in komt. Spouwmuren van oude woningen zijn vaak niet geïsoleerd of de isolatie is minder effectief. Via het dak kan veel warmte het huis binnenkomen. Goede dakisolatie zorgt voor een koelere boven- en benedenverdieping.

Besparen op kosten

Investeren in het isoleren van een woning is voordeliger dan geld op de spaarrekening laten staan. Isolatie levert dus direct wat op. “Een investering in gevelisolatie rendeert als een spaarrekening met 11% rente”, aldus Milieu Centraal. Onze zomerkorting zorgt voor nóg lagere investeringskosten. Isolatie heeft dus een positief effect op uw energielabel en op de waarde van de woning: een duurzame investering die ook op lange termijn voordeel oplevert.

10% zomerkorting op isolatie

Isolatie houdt uw huis koel in de zomer. Een woning isoleren was nog nooit zo voordelig. Met onze zomeractie krijgt u nu 10% korting. Vul het aanvraagformulier in, vermeld hierbij code zomer10 en profiteer van de zomerkorting. De actie loopt tot 1 augustus 2021.

*De kortingsactie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Meer weten?

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen wat betreft het verduurzamen van uw woning? Neem dan contact met ons op.

Persoon9