Over ons

Over ons 2019-09-24T13:46:52+00:00

Geschiedenis schrijf je als je werkt aan je toekomst.

Dat betekent, ook als derde generatie, voortdurend bestaansrecht creëren en dus anticiperen op de markt. Vanuit het nieuwbouw-voegen is Takkenkamp zich duidelijk gaan specialiseren in de brede gevelrenovatie: dat houdt o.a. in dat medewerkers multifunctioneel worden opgeleid en klantgericht leren denken en handelen. De bewoonde werkomgeving vraagt een andere opstelling dan het dagelijkse podium van de nieuwbouw; bewoners spelen een hoofdrol.

Daarnaast was, is en blijft de restauratie een vak apart dat de echte gevelspecialist altijd weer raakt! Maar ook in dit stuk vakmanschap gaan we met de tijd mee. Nieuwe technieken met oude materialen, beter en verfijnder onderzoek, een bredere aanvliegroute naar projecten.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste gespecialiseerde aannemers van Nederland op het gebied van gevelonderhoud.
Met een gemotiveerd personeelsbestand, de modernste technieken, een groot scala aan eigen materieel in combinatie met het vakmanschap, werken wij dagelijks samen met onze opdrachtgevers aan de mooiste projecten.

Onze opdrachtgever is divers: van woningcorporatie, vastgoedonderhoudsbedrijven, VVE’s , bouw- en aannemersbedrijven, particulieren, Rijks vastgoedbedrijven, gemeenten en waterschappen. Wij zijn een passende en actieve landelijke partner.

De kern wordt hierbij gevormd door een open en eerlijke communicatie, op alle niveaus!

Advies op maat
Advies op maat
Contact