IMG_2223

Project

Jouw Thuis Amersfoort

Opdrachtgever: Portaal in samenwerking met een bewonerspanel en leveranciers

 
Jouw Thuis is een nieuwe aanpak waarbij de huurder zelf bepaalt of, hoe en wanneer zijn woning wordt verbeterd. Een individuele aanpak in plaats van een projectmatige. Deze aanpak is ontwikkeld door woningcorporatie Portaal samen met een bewonerspanel en leveranciers. Eén van die leveranciers is Takkenkamp Isolatie. Vanaf de ontwikkelfase zijn we betrokken geweest bij deze aanpak.
 
Vanuit onze ervaring op de particuliere markt hebben we hier onze rol gepakt in de individuele benadering van woninghuurders. Bewoners kunnen in de Jouw Thuis winkel in hun buurt alle producten zien. Zelf bieden we bodem-, spouw- en binnendakisolatie aan. Daarnaast kunnen bewoners onder andere kiezen voor verschillende ventilatiesystemen, zonnepanelen en nieuwe deuren. Iedere deelnemende bewoner krijgt sowieso een gratis servicebeurt voor de woning waarbij onder andere de ketel wordt vervangen, rookmelders worden geplaatst en kierdichting wordt verbeterd.
IMG_2217
IMG_2203
 
We werken met vaste teams, 1 team voor binnendak-isolatie van de bergzolders maar ook de leefzolders (slaapkamerfunctie) en 1 team dat zowel spouw- als bodemparels aanbrengt. Periodiek komen alle monteurs van de leveranciers bij elkaar om in een leansessie de knelpunten te bespreken en te werken aan verbeteringen in het product, in de planning en in de doorlooptijden. Ook de projectleiders komen periodiek bij elkaar om de werkwijze continu te verbeteren. Zo werken we samen met de woningcorporatie, andere leveranciers en bewoners aan het blijvend verbeteren van de werkwijze.
IMG_2231

Meer weten?

Wat u ook gedaan wilt hebben, alles begint met een eerste kennismaking. Aarzel dus vooral niet om een adviesgesprek aan te vragen of neem contact met ons op.

Adviesgesprek aanvragen